,

Un notar din Cluj declară război Wizz Air. Va plăti avocați pentru toți pasagerii care au fost victimele acestei companii aeriene

Posted by

Notarul clujean Toni Gorun a anunțat că va plăti un avocat care să reprezinte interesele clujenilor care au fost victimele abuzurilor celor de la compania aeriană low cost Wizz Air.
 
Gorun s-a aflat la bordul avionului care trebuie se decoleze spre Londra, dar acest lucru a fost amânat din cauza unei alarme cu bombă.
 
”Am fost pasager pe acest zbor.Nu cred in amenintarea cu bomba.Pe wizz air de Cluj ce transporta smenari de Londra si oameni sarmani ce merg la munca de jos.Cred mai degraba ca aceasta companie s-a inhamat la mai mult decat poate duce.Este a 3 a oara pentru mine in acest an.Destinatii diferite nu doar Londra.O experinta de 2-4 ore pentru destinatii europene se transforma in cosmar de 7-10 ore de zici ca traversezi oceanul”.

Atitudine civică

Clujeanul îi îndeamnă pe cei care au avut de suferit să își caute drepturile și să nu mai adopte poziția ”ghiocelului”.
 
”Oricum n-avem ce face. Â…ba aveți. Aveți. Se numeste atitudine civica si coloana si mandria de nu fi calcat in picioare si vazut de sus de europeni care nu dau 2 bani pe voi, europeni de mana a doua. Second hand. Trimiteti la adresa de email gorun@gorunsiasociatii.com biletele de avion si zborurile anulate si intarziate. Platile cu cazarile suplimentare din cauza anularilor si toate dovezile de plata suplimentare cauzate de aceasta companie.Platesc avocatul din banii mei, sa nu fie discutii.Doar pentru ultimii 3 ani sa nu intervina prescriptia”, a mai anunțat notarul Gorun.

Alarma cu bombă

Duminică dimineața, cursa aeriană Wizz Air spre Luton – Londra a fost întârziată cu trei ore din cauza unei alarme cu bombă.

Ofițerii SRI de la Brigada Antitero au căutat posibilul pachet suspect dar au ajuns la concluzia că au avut de a face cu o alarmă falsă.

În cele din urmă, cu o întârziere de trei ore și 40 de minute, avionul a decolat spre Londra.

 
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *