,

Un nou mall apare în Florești. Celebrul târg de mașini va fi relocat

Posted by

Un nou mall apare în Florești, care va fi situat la ieșirea spre Gilău. Astfel, celebrul târg de mașini va dispărea din acea zonă, urmând să fie relocat.

Un nou mall apare în Florești
Un nou mall apare în Florești

Comisia de Urbanism a județului Cluj a dat undă verde pentr construcția unei clădiri cu mai multe funcțiuni: comerciale, depozitare, producție sau servicii.

Târgul de mașini, relocat

De asemenea, vor fi demolate construcțiile deja existente. Noul spațiu comercial va fi P+2E și va găzdui birouri, zone administrative, dar și comerciale.

„Având în vedere încadrarea urbanistică a terenului, relația apropiată cu municipiul Cluj-Napoca, accesul facil și nivelul echipării tehnico-edilitare a zonei, intenția investitorului de a valorifica potențialul urbanistic al terenului susține nevoia de dezvoltare a zonei și contribuie la ridicarea nivelului de bunăstare și prosperitate pentru locuitorii din zonă.

Proiectantul consideră realizabilă investiția inițiată de beneficiar, datorită faptului că investiția propusă se încadrează, din toate punctele de vedere, în reglementările PUG comuna Florești. Implementarea obiectivului propus va duce la o mai bună valorificare a terenului, contribuind în mod pozitiv la dezvoltarea localității Luna de Sus”, au transmis proiectanții.

Zona va fi sufocată de mașini

Terenul are o suprafață de 74.000 mp și se află pe raza localității Luna de Sus. Noul mall va avea și 3000 de locuri de parcare subterane.

Accesul de va face de pe DN 1, dar și de pe strada Mihai Eminescu, lucru care va duce la sufocarea zonei dacă acest proiect se va construi. 

Acest proiect a primit aviz favorabil din partea Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului și de Urbanism (C.T.A.T.U).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *