,

Un polițist de la Poliția Rutieră Cluj a fost arestat pentru viol. De ce este acuzat omul legii

Posted by

Un agent de la Poliția Rutieră Cluj Napoca a fost reținut de procurori, sub acuzația de viol.

Agentul de poliție care se numește Petruș Răzvan Vasile a fost arestat, în cursul zilei de luni, de către Judecătoria Cluj Napoca.

”Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca. Dispune arestarea preventivă a inculpatului P R V, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol, prevăzută de art. 218 alin. 1 şi 2 C.p., pentru o perioadă de 30 zile, începând cu data de 14.11.2022 și până la data de 13.12.2022 inclusiv … Emite mandatul de arestare preventivă. Executorie, potrivit art. 204 alin. 3 C.p.p. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare”,m se arată în verdictul judecătorilor.

Era în concediu de parternitate

Incidentul care s-a lăsat cu o acuzație de viol a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, în localitatea Florești, județul Cluj.

Agentul Petruș a participat la petrecere alături de cea de-a doua soție. Cert este că la un moment dat, una dintre participante a urcat la camera unde era cazată, iar agentul a fost pe urmele ei. La scurt timp, s-au auzit țipete din camera femei, care a coborât în sala unde avea loc petrecerea și a cerut ajutorul celor prezenți.

Martorii spun că avea hainele rupte și prezenta urme de agresiune. Unul dintre participanți a sunat la 112, iar la fața locului au ajuns echipajele de ordine publică de la Florești, iar mai apoi de la Cluj.

Agentul a fost reținut pentru 24 de ore și apoi prezentat Judecătorilor de la Judecătoria Cluj Napoca, cu propunere de arestare preventivă care a fost însușită de judecător.

Agentul Petruș se află în concediu de paternitate. Polițistul se află la a doua căsătorie, și are un copil cu vârsta de sub doi ani, drept pentru care și-a cerut concediu de paternitate.

Inspectoratul de Poliție al Județului Cluj a refuzat să răspundă până în prezent acuzațiilor aduse omului legii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *