, ,

Un polițist din Cluj a salvat de la moarte trei căței legați cu lanțul de un copac. Erau lihniți de foame

Posted by

Agentul Alin Bodea de la Postul de Poliție din Mărgău sa salvat de la moarte sigure trei pui de cîine, care au fost legați cu lanțul de un copac și abandonați acolo.
 
”Este trist să auzim cã trei pui de câine au fost gãsiti pe un câmp, legați între ei cu un lanț, slabi și dezorientați. E o situație realã, pe care colegii noștri, polițiști în cadrul Secției 8 Poliție Rurală Huedin au observat-o într-o postare media în această dimineață si au plecat la locația menționată. La scurt timp, agentul șef principal de poliție Popa Călin, alături de Alin Bodea, ajutorul lui, ambii de la postul de poliție Mãrgãu au găsit cățeii în câmp, pe rază localității Mărgău. I-au hrănit, dezlegat și între timp, au sosit reprezentanții primăriei, alături de un medic veterinar”, anunță IPJ Cluj.

Au fost duși la veterinar

Cățeii au primit îngrijirile de specialitate și au o stare de sănătate bună, a stabilit medicul veterinar care i-a consultat.
sursa foto: IPJ Cluj
 
”Asociația pentru Protecția Animalelor “CEZAR”, din orașul Huedin a răspuns solicitării colegului Călin și i-a primit în grijă. Profităm să va prezentăm micii “rătăciți” Momentan sunt putin speriați, dar cu siguranță dornici să ofere recunoștință sinceră, iubire și devotament. Dacă sunteți în căutarea unui nou membru al familiei, nu ezitați să-i contactați pe reprezentanții asociației Cezar. Pe lângă faptul că o să aducă multă bucurie în viață dumneavoastră, puteți ajuta la salvarea unor vieți și susținerea unor cauze importante. În fapt, considerăm situația în sine un abuz împotriva animalelor și vom cerceta circumstanțele acesteia, pentru a lua măsurile legale”, mai susțin polițiștii de la IPJ Cluj.
 
Polițiștii îi îndeamnă pe clujeni să sune la 112, dacăiau la cunoștință despre existența unor persoane care comit astfel de gesturi.
 
”Dacă sunteți martorii unor astfel de comportamente, este important să sesizați incidentele, pentru a putea preveni suferința prietenilor noștri necuvântãtori”.
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *