,

Un pompier a avut parte de intervenția vieții sale în Ajunul Crăciunului. A primit un mare „DA” din partea logodnicei sale! – FOTO

Posted by

Un pompier din județul Maramureș a avut o intervenție specială în seara Ajunului Crăciunului. Acesta a regizat o cerere în căsătorie pentru iubita sa pe care nu o va uita niciodată.

Potrivit ISU Maramureș, colegii tânărului pompier Iulian au povestit pe pagina de Facebook a instituţiei cum au simțit momentul special, cererea în căsătorie, făcută de Iulian logodnicei sale, tocmai când era la datorie.

„Dis de dimineață, colegul nostru Iulian, pompier maramureșean și-a pus planul în aplicare.
– Lavinia, vino până la unitate, a venit Moșul special pentru tine!
Zis și făcut! Emoționată, Lavinia s-a pregătit și a plecat către garda de intervenție unde lucra iubitul ei, pentru întâlnirea cu Moșu.

– Lavinia, dacă tot ești aici, să te introduc puțin în lumea asta magică, de pompier salvator.
– Of, iubești atât de mult meseria și vorbești mereu atât de frumos despre locul acesta. Mă impresionezi de fiecare dată!

Turul aproape se incheiase, când deodată s-a auzit sunetul puternic al alarmei de urgență.

– Iulian, trebuie să ne pregătim. O casa a fost cuprinsă de flăcări. Sunt și persoane surprinse.
– Să ne grăbim, trebuie să ajungem în timp util. Lavinia, rămâi aici, te rog! Trebuie să plecăm, cineva are nevoie de ajutorul nostru.

– Faceti ce știți voi mai bine, salvați-i! Să vă întoarceți cu bine, vă aștept chiar aici.
Nici 10 metri nu au apucat să iasă cu autospeciala, că Iulian s-a dat jos din mașină, emoționat, cu un buchet mare de flori în mână și a spus: „Lavinia, vrei sa fii soția mea?”

Răspusul s-a auzit până dincolo de munți. Un „DA” din toată inima, care i-a emoționat inclusiv pe colegi. Felicitări dragii noștri! O altă misiune a fost îndeplinită cu succes! Fericitului cuplu îi dorim Casă de Piatră și împliniri! Pentru ei Ajunul Crăciunului a fost, cu adevărat, „incendiar”, au transmis cei de la ISU Maramureş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *