Acasă EVENIMENTE Un preot ortodox a devenit vedetă pe TikTok. A ținut un discurs...

Un preot ortodox a devenit vedetă pe TikTok. A ținut un discurs controversat în timpul unei slujbe și i-a îndemnat pe enoriași să cerceteze Biblia

0

Un preot ortodox din România a devenit vedetă pe rețelele de socializare și distribuit de mii de oameni, după ce a ținut un discurs pe care unii îl consideră controversat.

Preotul i-a îndemnat în timpul slujbei pe enoriași să cerceteze Scriptura și Biblia și să mai rătăcească. Acesta a făcut o paralelă între ortodocși și penticostali. 

„Am curajul să spun lucrul acesta. Luați oricare dintre 10 ortodocși și luați oricare 10 penticostali și puneți-i să vorbească despre Biblie, iar în două minute ortodocșii noștri nu mai au ce spune. 

Și frații penticostali, pentru că nu vreau acum să îi cobor, cu ei vom moșteni împărăția lui Dumnezeu, dar nu se vor numi acolo penticostali cum nu ne vom numi noi ortodocși. De ce ei pot și noi nu putem?

De ce mereu ni se spune crede și nu cerceta? Asta e o prostie, ăsta este un dicton comunist, din contră, Dumnezeu zice cercetați scripturile. Vă dau temă până duminica viitoare să găsiți unde sunt cele patru evanghelii și să îmi spuneți lucrul acesta. Cercetați scripturile pentru că în ele găsiți cuvântul lui Dumnezeu. Cercetați-le. Lasă că le știm noi preoții și dumneavoastră nu trebuie să le știți.

Haideți să ne trezim, frații mei, pentru că și noi ortodocșii putem. Avem Biblia tradusă în atâtea și atâtea variante. Vin frații și ne-o dau gratis, dar nu o primim”, a fost discursul preotului.

@lavinia_.30 Răspunde lui @mihail20019 #iisusecutine #ESTE #preot #ortodox #studiati #biblia #va #rataciti #pentru #ca #nu #cunoasteti #Scriptura #si #nici #puterea #Lui #Dumnezeu #foryoupage ♬ sunet original – LAVINIA 🙏📖📕😇

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.