Connect with us

Hi, what are you looking for?

ADMINISTRATIV

Un simbol al Gheorgheniului, pus la pământ. A dispărut „cotețul” insalubru de la capătul liniei 3. „Era sufletul cartierului”

Primăria Cluj-Napoca a dărâmat clădirea dezafectată și insalubră dim stația de autobuz Snagov din cartierul Gheorgheni, de la capătul liniei 3.

Este un adevărat simbol al Gheorgheniului, dar care era un coteț care colcăia de mizerii, gândaci și era un adevărat focar de infecție.

Stația de autobuz de la capătul liniei 3 a fost denumită, simbolic, de gheorgheniști 7 Icre, unde funcționa un non-stop încă din 1996.

„Non-stop-ul ala facea parte din sufletul cartierului. Inteleg ideea scopului dar cumva e trist ca se demoleaza”, a scris Mihai Rusu.

„Îmi pare rău! Magazinul acela a fost foarte bun. M-am bucurat în anii 90 cînd a fost construit”, a rememorat Monica Dirjan.

„Când mă gândesc că am fost la deschiderea 7icre in 96,(ca angajat,) parca a fost ieri. Nu era non-stop atunci. Avea alt profil magazinul, până și din Mănăștur aveam clienți”, și-a adus aminte Renata Victoria.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Urmărește-ne

Articole asemănătoare

ADMINISTRATIV

Una dintre cele mai insalubre și mizerabile spații din Cluj-Napoca, un adevărat simbol al cartierului Mărăști, va fi demolat. Este vorba de stația de...

EVENIMENTE

După scenele fierbinți din balconul unui bloc din Grand Park Residence Cluj, unde doi tineri au uitat că sunt într-un loc public, Poliția Cluj...

EVENIMENTE

Un clujean a fost sâmbătă la cumpărături în celebra Piața Hermes din cartierul Gheorgheni și a rămas șocat când a văzut pe o tarabă...