,

Un șofer a murit la volan pe un drum din Cluj

Posted by

Un șofer a murit la volan pe un drum din Cluj, după ce a făcut stop-cardiac. Acestuia i s-au aplicat manevrele de resuscitare, dar nu a mai putut fi readus la viață.

Un șofer a murit la volan
Un șofer a murit la volan

Șoferul se afla pe DN1 E60, în apropiere de localitateaa Dumbrava. Acesta a făcut stop-cardiac la volanul autoturismului și a ajuns pe marginea drumului.

Resuscitat o oră de medici

Echipajul de urgență sosit la fața locului au încercat să îl resusciteze timp de o oră, dar bărbatul a murit.

„Pompierii din cadrul Gărzii Gilău au intervenit în această seară, alături de două echipaje SAJ, pentru aplicarea manevrelor de resuscitare unui bărbat, în vârstă de aproximativ 50 de ani, care a suferit un stop cardio respirator în timp ce se afla la volan.

Din primele date, se pare că bărbatului i s-a făcut rău în timp ce conducea autoturismul pe DN1 E60, în apropiere de localitatea Dumbrava, și a ieșit cu autoturismul în afara părții carosabile.

Acesta a fost găsit în stop cardio-respirator de către echipajele operative, fiind extras de urgență și i s-au aplicat mai bine de o oră manevre de resuscitare. Din păcate acestea nu au putut readuce semnalele vitale ale bărbatului”, a anuntat ISU Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *