Acasă EVENIMENTE Un tânăr s-a împușcat accidental cu arma de vânătoare

Un tânăr s-a împușcat accidental cu arma de vânătoare

0

Un tânăr originar dintr-un sat din Munţii Apuseni a mirit sâmbătă după ce s-a împuşcat accidental, cu o armă de vânătoare, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

Conform sursei citate, Poliţia Oraşului Baia de Arieş a fost sesizată, sâmbătă, în jurul orei 9, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că la o stână de animale de pe raza comunei Poşaga, un bărbat a decedat.

„La faţa locului s-a deplasat o echipă de cercetare, formată din poliţişti de investigaţii criminale, ordine publică, arme, explozivi, substanţe periculoase şi criminalistic, iar din primele cercetări a rezultat că un tânăr de 34 de ani, din comuna Poşaga, deţinător legal de armă de vânătoare, ar fi folosit arma, împrejurare în care, în mod accidental, ar fi suferit leziuni, la nivelul capului, produse prin împuşcare”, se menţionează în comunicat.

IPJ Alba precizează că cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, precum şi pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc acest eveniment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.