Connect with us

Hi, what are you looking for?

EVENIMENTE

Un urs a dat iama într-o comună din Cluj. Locuitorii sunt speriați, iar mai multe animale au fost sfâșiate

Locuitorii din comuna clujeană Recea Cristur trăiesc cu teamă, după ce un urs dă târcoale gospodăriilor de o săptămână, iar autoritățile au emis mesaj RO-ALERT ca oamenii să stea în case după lăsarea serii.

Porivit dejeanul.ro, ursul a sfâșiat mai multe animale și a fost surprins de camerele de supraveghere cum se plimba pe străzile comunei, în mai multe sate. În mai multe nopţi la rând ursul a intrat în gospodăriile din Ciubăncuţa şi Ciubanca.

În localitatea Ciubanca ursul le-a distrus oamenilor mai multi stupi, iar în altă noapte, a intrat in anexa în care erau ţinute caprele şi a sfâşiat câteva dintre ele. Oamenii scriu pe pagina de Facebook a Primăriei Recea Cristur că ursul a fost văzut și în satul Escu din comuna Recea Cristur sau că din anul 1955 nu au auzit de urși în Recea Cristur.

“În atenția cetățenilor din comuna Recea-Cristur. Vă aducem la cunoștință că de câteva nopți este semnalată prezenţa unui urs pe raza comunei care a produs și pagube materiale, intrând în gospodăriile cetățenilor.

Motiv pentru care vă rugăm să fiți precauți și să semnalați autoritățile locale sau serviciul de urgenţă 112”, a transmis Primaria Recea Cristur în urmă cu o săptămână, când ursul a fost filmat de camerele de luat vederi din localitate. 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Urmărește-ne

Articole asemănătoare

STIRE PRINCIPALA

Un locuitor din zona de nord vest a județului Cluj ne-a transmis la redacție mai multe fotografii cu animale mâncate de urs. Atacurile au...

EVENIMENTE

Un urs periculos a fost surprins sâmbătă seara în stațiunea Muntele Băișorii, iar autoritățile au emis mesaj RO-ALERT. „A fost semnalată prezența unui urs...

EVENIMENTE

Un urs a fost surprins duminică seara ieșit să caute mâncare între localitățile Mociu și Ghirișu Român, iar autoritățile au emis mesaj RO-ALERT. „A...