, ,

Un violator din Cluj a fost eliberat după ce judecătorul a venit prea târziu la serviciu. A fost sesizată Inspecția Judiciară

Posted by

Un bărbat din Cășeiu, județul Cluj, acuzat de viol, a fost eliberat din arestul Poliției Dej, după ce mandatul de arestare cerut de procurorii de la Dej, a fost judecat prea târziu de un judecător local. Surse judiciare susțin că magistratul se numește Candida Mărginean Cătinean.

Surse judiciare susțin că procurorii au vrut să ceară mandatul de arestare, în cursul zilei de miercuri, după ce lucrurile în dosar erau foarte clare, chiar și autorul recunoscând acuzația.

De la Judecătoria Dej a fost transmisă informația că judecătorul care este de serviciu nu este la instanță, fiind acordat termen de judecată pentru data de 2 februarie, ora 9, totul fiind în interiorul termenului de 24 de ore, prevăzut de ordonanța de reținere.

Joi, mai susțin surse oficiale, judecătorul Laura Mărginea Cătinean (foto) a venit din nou târziu la locul de muncă. La ora 13, magistratul nu se afla la Judecătoria Dej.

Alin Moldovan a dispărut

Joi, la ora 13, Alin Moldovan a fost eliberat din arestul Poliției Dej, în condițiile în care la ora respectivă nici nu se judecase cererea de arestare preventivă.

Pe portalul instanțelor se aratăcă Judecătoria Dej a emis mandatul de arestare, joi, 2 martie 2023, la trei ore după ce violatorul fusese eliberat din arest.

În prezent, acesta este dispărut, fiind dat în urmărire locală de către polițiștii clujeni.

Bărbatul de 44 de ani, din Cășeiu este acuzată că a violat o adolescentă de 17 ani, din localitate. Polițiștii spun că Moldovan a intrat peste tânără în casp, după care a bătut-o și a violat-o.

Autorul faptei a fost prins și reținut în timp record, mandatul de reținere fiind emis miercuri, la ora 13.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *