, , ,

Unde era Emil Boc în timpul potopului de la Cluj! Cumva prin Croația???

Posted by

Vineri seara, o ploaie torențială puternică s-a abătut asupra municipiului Cluj Napoca. Sistemul de canalizare a cedat în aproape tot orașul, și a refulat pe străzi.

De asemenea, în foarte multe locuri din Cluj Napoca, nivelul mare al apei de pe străzi a dus la blocarea autoturismelor.

În tot acest ”potop”, doar Inspectoratul pentru Situații de Urgență Cluj a fost singura instituție care s-a implicat activ. A trimis echipaje cu pompe pentru a scoate apa din casele clujenilor afectați, și au liat alte măsuri.

canalizarea a refulat în multe locuri din CLuj Napoca
canalizarea a refulat în multe locuri din CLuj Napoca. sursa foto: captura video

În schimbm, reprezentanții Primăriei Cluj, primarul Emil Boc sau viceprimarul Ștefan Tarcea, obișnuiți să comunice orice despre nimic, de data asta au tăcut.

Era Boc la Zagreb sau la Cluj?

De pe pagina de socializare, primarul Clujului ne informează că a fost prezent la Zagreb, la Conferința despre viitorul politicii de coeziune.

”Am participat, în calitate de Președinte al Comisiei de Coeziune teritorială și buget a Comitetului European al Regiunilor, la Conferința la nivel înalt dedicată viitorului politicii de coeziune a Uniunii Europene post 2027 organizată de către Comisia Europeană în parteneriat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și a Fondurilor Europene din Croația. La conferință a participat, pe lângă numeroși oficiali europeni și croați, și premierul Croației, dl Andrej Plenkovic”, scrie Boc.
 
În afară de mai multe măsuri adoptate la această conferință, Boc nu a mai făcut referiri despre ”potopul” de la Cluj.
 
Tot de pe pagina de socializare aflăm că Boc s-a dat cu caiacul pe Lacul Gheorgheni.
 
De asemenea, nici viceprimarul Clujului, Ștefan Tarcea nu a scris nimic despre măsurile luate de Primăria Cluj Napoca, pentru diminuarea pagubelor rezultate în urma ploii torențiale.
 

Clujenii au postat dezastrul

 
Pe rețelele de socializare, clujenii au făcut zeci de postări cu dezastrul lăsat de ploaie. De exemplu strada Eminescu, din centrul Clujului, a fost complet inundată.
 

Pe o altă stradă, Cetăeții din cartierul Gruia, sistemul de canalizare a deversat toată mizeria în drum. Apa care a venit cu presiune a scos capacul de la canal și l-a aruncat la câțiva metri distanță.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *