, ,

Unde poți mânca pe săturate pizza ”U” Cluj. Un celebru brutar din Cluj face acest sortiment după ce în trecut a făcut și pizza Iohannis

Posted by

Un suporter veteran al Universității Cluj, Radu Păcurar, unchiul fostului jucător al „șepcilor roșii”, Alexandru Păcurar, a realizat în bucătăria localului său o pizza special dedicată clubului său de suflet.

Acesta este proprietarul Pizzeriei Ambrosini din localitatea clujeană Sânnicoară, comuna Apahida și un suporter înfocat al Universității Cluj, nelipsit de la meciurile alb-negrilor de pe teren propriu.

Pereții localului său sunt împânziți de fanioane, fulare și tricouri în culorile echipei universitare.

În 2014, făcea Pizza Iohannis

Brutarul din Sânnicoară, comuna Apahida a devenit celebru în 2014, când Klaus Iohannis a cîștigat primul mandat de președinte.

Atunci, Păcurar a creat pizza Iohannis despre care spune că a avut mare efect la cei care îi trec pragul pizzeriei.

”Săptămâna aceasta, Pizzeria Ambrosini vine cu o ofertă care îi va încânta nu numai pe cei 77% dintre apahidenii care au votat candidatul ACL. Puteti comanda pizza Iohannis, bine făcută de Romţi, la pachet promoţional. Cumpără patru pizza Iohannis şi vei plăti doar 54,50 de lei. Săptămâna aceasta poţi comanda pizza cu ingredientul secret, salam de Sibiu, la numai 14,99 lei”, sună reclama pizzeriei, la momentul respectiv.

Apoi, în august 2022, celebrul Păcurar a fost la nuntă la George Simion, președintele Alianței pentru Unitatea Românilor, și a apărut chiar la televizor.

 

Cum arată pizza dedicată lui U Cluj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *