Connect with us

Hi, what are you looking for?

ADMINISTRATIV

Unde s-a ajuns? Activiștii civici s-au legat în lanțuri pentru protejarea copacilor de pe Universității / Kogălniceanu! Primăria organizează dezbatere publică de urgență azi la 18:00

În urma mișcării civice organizate de mai mulți clujeni și petiția semnată de 3000 de persoane pentru protejarea ultimilor copaci rămași pe străzile Universității și Kogălniceanu, aflați în pericol de a fi dezrădăcinați și mutați.

În această dimineață de luni, 10 iulie, zeci de clujeni s-au strâns la intersecția celor două străzi aflate în plin șantier pentru a lansa un apel public la salvarea copacilor vizați de relocare.

Clujenii prezenți au format un scut uman în jurul copacilor și s-au legat în lanțuri de aceștia pentru a trage un semnal de alarmă.

Primăria organizează dezbatere publică

În această după-amiază, Primăria Cluj-Napoca a anunțat organizarea unei dezbateri publice de la ora 18:00, în Sala de Sticlă, pe această temă.

”Având in vedere discuțiile din spațiul public cu privire la situația copacilor de pe strada Universității, în contextul lucrărilor de modernizare a acestei străzi, Primăria Municipiului Cluj -Napoca îi invită pe toți cei care doresc la o dezbatere publică cu privire la acest subiect, luni, 10 iulie, 2023, ora 18.00, în Sala de sticla a Primăriei.

Proiectanții lucrării și firma constructoare vor prezenta soluțiile urbanistice avizate, iar toți cei interesați sunt invitați să își exprime punctele de vedere cu privire la acest subiect”, transmite municipalitatea.

Foto sus: Anca Hațiegan / Faceobok

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Urmărește-ne

Articole asemănătoare

ADMINISTRATIV

În timp ce unul dintre cele mai mari cartiere din Cluj-Napoca, Mărăștiul, nu dispune de nicio bază sportivă pentru locuitorii ei, baza Farmec zace...

EVENIMENTE

Primăria Cluj-Napoca și-a anunțat susținerea campaniei naționale „Let’s Do It, Romania!” și îi așteaptă pe clujeni să se alăture Zilei de Curățenie Naționale, care...

ADMINISTRATIV

Mult zgomot pentru nimic sau nici civismul nu mai e ce a fost, astfel se poate rezuma acțiunea de „inaugurare cetățenească” a străzii Universității,...