Unde se pot face teste GRATUITE Babeș Papanicolau sau HPV, în centrul Clujului?

Posted by

La Cluj-Napoca, femeile între 24 și 64 de ani sunt așteptate, timp de două zile, în două locații din centrul orașului pentru a se testa gratuit pentru prevenirea și depistarea precoce a cancerului de col uterin.

Noi activități de testare gratuită pentru prevenirea și depistarea precoce a cancerului de col uterin, derulate de Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuță”, cu sprijinul Consiliului Județean Cluj și al Filarmonicii de Stat „Transilvania”, vor avea loc în centrul municipiului Cluj-Napoca, în două locații extrem de accesibile publicului.

Unde sunt centrele de testare

Astfel, luni, 9 octombrie, între orele 10.00-17.00, unitatea mobilă de testare va fi amplasată în curtea Casei de Cultură a Studenților, situată în Piața Lucian Blaga, la nr. 1-3.

De asemenea, luni, 16 octombrie, în intervalul orar 10.00-17.00, caravana se va afla la Academia Națională de Muzică „Gheorghe Dima”, de pe str. I.C. Brătianu nr. 25.

Dacă ai între 24 și 64 de ani și nu ai efectuat încă testul Babeș Papanicolaou sau HPV în cadrul programului derulat de Institutul Oncologic din Cluj-Napoca, ești așteptată în centrul municipiului pentru a beneficia de servicii medicale gratuite, de înaltă calitate!

Nu rata această oportunitate atât de benefică pentru sănătate! Un test de 5 minute pentru 5 ani de liniște!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *