Acasă EVENIMENTE Unde vom ajunge cu toate scumpirile? Câți bani a lăsat un clujean...

Unde vom ajunge cu toate scumpirile? Câți bani a lăsat un clujean pentru câteva cumpărături banale la un magazin de cartier?

0

Românii sunt tot mai afectați din cauza crizei scumpirilor care se tot adâncește în România, iar tarifele au devenit tot mai mari la utilități, lucru care îi face pe oameni să încerce să taie de unde pot cheltuielile care nu sunt necesare.

Un clujean a fost să își facă câteva cumpărături la un mic magazin dintr-un cartier din Cluj-Napoca și a lăsat peste 50 lei pe câteva produse și alimente de bază. Mai exact, 61 de lei pe câteva cumpărături de rutină. 

„Am lăsat 61 de lei pe o pâine, o cutie de paste, un ketchup, trei doze de bere la promoție, un suc, un pachet de cârnați și un suc. Mâncare pe două-trei zile. Câteva cumpărături banale.

Nu știu unde vom ajunge cu toate scumpirile astea care tot cresc, iar salariile rămân la fel. Ajungem să vânăm reduceri prin supermarketuri și promoții„, a scris clujeanul care a ales să își achiziționeze câteva cumpărături de la un magazin de cartier și nu de la un lanț mare de supermarketuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.