Connect with us

Hi, what are you looking for?

SOCIAL

Universitatea Tehnică dă startul din 10 iulie la ADMITERE 2023

Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (UTCN) a anunțat că dă startul înscrierii la Admitere 2023, studii de licență!

Înscrierile încep din 10 iulie, online, pe platforma admitereonline@utcluj.ro, unde viitorii candidați vor putea urmări cele mai relevante și utile informații despre programele de studii pe care universitatea le oferă, competențele pe care le vor dobândi după absolvire, oportunițățile studențești, mobilitățile și internship-urile de care pot beneficia, precum și angajatorii colaboratori ai universității.

Înscrierea online este simplă și rapidă și se poate face de oriunde. Scanarea documentelor se poate realiza și cu telefonul mobil după care se încarcă în platformă. Site-ul admiterii are o structură intuitivă ce oferă toate informațiile de care candidații au nevoie, la un click distanță https://admitereonline.utcluj.ro. Cu peste 90 de programe de studii licență,  UTCN scoate la concurs 5000 de locuri, pentru anul universitar 2023 – 2024.

Candidații se vor putea înscrie cu o singura taxă la oricâte comisii doresc. Pe tot parcursul procesului de admitere, vor primi feed- back și vor fi ghidați de către consilierii Biroului de Admitere. Pentru candidații care nu au acces la internet sau care doresc informații directe de la consilierii noștri, începând cu 10 iulie, la sediul fiecărei facultăți vor funcționa puncte de consiliere unde cei interesați pot parcurge pașii de înscriere ghidat.

Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca vine și în acest an în sprijinul celor care dau probă scrisă la matematică (Automatică și Calculatoare) sau probă de desen (Arhitectură), asigurând cazarea în regim GRATUIT pentru candidat și un însoțitor în campusul Observator, în perioada 16-23 iulie 2023.

Vă invităm să ne urmăriți pe rețelele de socializare ale universității unde veți afla tot ce trebuie să știți înainte de a alege oricare dintre facultățile noastre și mai ales ce oferă studiile la UTCN!

https://admitereonline.utcluj.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Urmărește-ne

Articole asemănătoare

SOCIAL

O echipă de studenți ai Universității Tehnice din Cluj-Napoca a impresionat în cadrul competiției de robotică Robot System Integration – EuroSkills, din Gdańsk, Polonia,...

EVENIMENTE

Commplexul de Natație al UTCN a anunțat deschiderea piscinei exterioare, care va funcționa după următorul program. LUNI – Vineri: 06:00 – 20:00 Sâmbătă –...

EVENIMENTE

Mai mulți studenți de la UBB Cluj care au reușit să câștige titlul mondial la un concurs internațional care a avut ca temă ”schimbările...