Acasă EVENIMENTE UNTOLD, cel mai mare festival din România, caută peste 2000 de voluntari...

UNTOLD, cel mai mare festival din România, caută peste 2000 de voluntari pentru ediția din acest an

0

Cel mai mare festival din România, UNTOLD, este în căutarea a peste 2.000 de voluntari pentru cea de-a opta ediție a festivalului de la Cluj-Napoca şi anunţă că transportul şi cazarea nu vor fi asigurate de către organizatori.

Astfel, peste 2.000 de persoane, care au peste 16 ani împliniți, sunt așteptate să se alăture echipei de voluntari pentru ediția 2023 a festivalului UNTOLD.

Informații importante pentru tinerii care vor să fie voluntari la UNTOLD 2023:

1. Comunicarea dintre organizatori și voluntari, pe timpul perioadei de selecție și repartiției pe departamente se va realiza strict prin intermediul adresei de email. Așadar te rugăm sa fii foarte atent în momentul în care o completezi și de asemenea orice întrebări sau nelămuriri vei avea, ne gasești la volunteers@untold.com.

2. Cazarea și transportul nu o să fie asigurate de către organizatori.

3. Intervalul de vârstă pentru programul de voluntariat UNTOLD 2023 este de 16-35 de ani (trebuie să ai impliniți 16 ani în 02.08.2023).

4. Programul de voluntariat se adresează exclusiv cetățenilor români, conform legii în vigoare până la acest moment.

5. Repartiția pe departamente se va face atât în funcție de dorința și abilitățile tale, cat și de necesitatea departamentelor.

6. Activitatea ta va începe în funcție de nevoia departamentului la care aplici. Primul departament care își va începe activitatea, va fi cel mai devreme cu o săptămână înainte de festival, urmând ca și celelalte departamente să intre treptat până în prima zi a festivalului.

7. Prima zi din activitatea de voluntariat va fi ziua in care va avea loc training-ul, semnarea actelor și instructajul tehnic in funcție de departamentul la care ai fost repartizat.

8. Turele tale vor fi de 6/8 ore (dacă ai sub 18 ani nu vei putea activa în turele de noapte) rămânând ca în restul timpului să ai posibilitatea să te bucuri de tot ceea ce oferă festivalul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.