, ,

UPDATE – Bărbat prins la furat motorină ziua în amiaza mare din utilajele din șantierul de pe malul Someșului. Poliția a venit și nu a făcut nimic

Posted by

UPDATEPoliția a confirmat incidentul, dar activitatea făcea parte din procesul desfășurat al lucrărilor de modernizare desfășurate în zonă.

Polițiștii clujeni au confirmat acest caz, însă nu a fost vorba de vreo faptă de natură penală deoarece cei trei bărbați implicați erau angajați ai firmei care răspune de șantierul de pe malul Someșului, iar reprezentanții companiei știau de activitatea acestora.

La data de 26 iulie a.c., polițiștii Secției 5 Poliție Cluj-Napoca au fost sesizați despre faptul că pe un șantier din municipiu au fost observate persoane care sustrag combustibil din utilaje.

Deplasați la locul indicat, polițiștii au legitimat 3 bărbați, angajați ai companiei care efectuează lucrări în zona respectivă. Au fost contactați reprezentanții firmei în cauză, care ar fi precizat că sunt informați despre activitatea desfășurată de angajați.

În cauză nu au fost constatate aspecte de natură penală„, a precizat IPJ Cluj

ȘTIRE INIȚIALĂ

Un bărbat din Cluj-Napoca a fost surprins astăzi, ziua în amiaza mare, la furat motorină din utilajele prezente pe șantierul de pe malul Someșului, acolo unde se desfășoară ample lucrări de modernizare a zonei.

Fără nicio jenă, bărbatul și-a parcat autoturismul pe B-dul 1 Decembrie 1918, în fața unui celebru restaurant clujean, a luat o canistră roșie și a mers la un utilaj de pe șantier de unde s-a servit cu motorină, pe care a dus-o la mașina personală și a turnat-o în rezervor.

Un martor ocular care se plimba prin zonă a observat întreaga scenă și ne-a declarat că a fost chemată poliția la fața locului, însă oamenii legii au dat din umeri și nu au făcut nimic, după ce au aflat că este muncitor pe șantier.

Polițiștii au tratat superficial cazul și nu li s-a părut nimic suspect modul cum a fost sustras carburantul, nici nu au cerut un act doveditor pentru motorina luată din utilajul constructorului.

Un răspuns

  1. Avatar Sorin
    Sorin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *