USAMV Cluj deschide al doilea magazin cu produse proprii

Posted by

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca anunță deschiderea celui de-al doilea magazin, în care comercializează produse din Ferma Cojocna, Stațiunea de Cercetări Horticole (SCH) și de la partenerii locali. 

Magazinul este situat în Cartierul Gheorgheni, la capătul străzii Liviu Rebreanu și al liniilor de autobuz 33 și 48

Între produsele comercializate se numără, ca și la magazinul din campus, ouă, lapte, iarturi și alte lactate, patiserii, pâine, precum și mărfuri provenite de la partenerii locali (ulei, miere, sucuri naturale etc). 

„Ne bucurăm că am reușit să deschidem și al doilea magazin al universității, într-o zonă a orașului din care aveam multe cereri. Am investit în amenajare aproximativ 15.000 de euro, fonduri provenite din veniturile generate de primul magazin, deschis în februarie 2019. Spațiul în care funcționează magazinul din Gheorgheni vine în completarea celui al SCH, unde de peste 10 ani se comercializează produse proaspete de la stațiune – legume și fructe -, precum și arbuști fructiferi, ornamentali, trandafiri sau pomi fructiferi. Dorim să ne menținem direcția stabilită de la început, cu lanțul scurt de aprovizionare spre comunitatea clujeană, cu produse locale și proaspete, care să ajungă cât mai repede din ferme la clienți, fără intermediari”, a precizat directorul general administrativ al USAMV Cluj-Napoca, Ec. Dr. Lucian Naș. 

Programul de funcționare al noului magazin este zilnic, de luni și până vineri, între orele 8.00 – 16.00, și se fac demersuri pentru suplimentarea personalului, în vederea prelungirii orarului cu două ore și deschiderea în zilele de sâmbătă. 

De asemenea, în ceea ce privește magazinul principal al universității (Calea Mănăștur nr. 7), vă anunțăm că au fost definitivate cele mai bune metode pentru aprovizionare și distribuție cu produse proprii, astfel încât vânzarea online va continua și după data de 15 mai, prin comenzi telefonice sau pe site-ul www.gourmeticus.ro/magazin

Trecem cu toții printr-o perioadă dificilă în ultimele două luni și, cu atât mai mult, dorim să le mulțumim clujenilor pentru încrederea pe care ne-au acordat-o și să ne exprimăm bucuria pentru că se îndreaptă spre produsele noastre și ale partenerilor locali, și se alătură astfel demersului universității de a încuraja alimentația sănătoasă”, a mai Lucian Naș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *