Val de ironii ale clujenilor la adresa lui Emil Boc și Alin Tișe. Actorul Bob Rădulescu: Clujul pute!!!

Posted by

Internauții s-au întrecut astăzi în glume care mai de care mai amuzante față de situația ridicolă generată de mirosul de gunoi venit de la Centrul de Management Integrat al Deșeurilor (CMID), administrată de Consiliul Județean Cluj.

Mirosul greu de suportat de gunoi a cucerit tot Clujul, resimțindu-se în toate cartierele.

Dacă Bucureștiul are probleme cu apa caldă, lucru care a dat naștere multor glume, nici situația pestinențială de la Cluj-Napoca, supranumit și „orașul de cinci căzătoare”.

Un internaut a făcut un meme cu o paralelă între București și Cluj, aluzie la faptul că cele mai importante orașe ale României au probleme cu apa caldă și gunoiul.

Redăm mai jos toate și cele mai tari glume făcute pe tema mirosului de gunoi de la Cluj, culese de pe anumite grupuri sau profile de Facebook 

De departe cea mai tare glumă a făcut-o comediantul Bob Rădulescu, fost membru USR Cluj, cu trimitere la Alin Tișe.

Alte glume bune

Cei de la USR Cluj au anunțat o conferință de presă la ora 17.00, în fața Centrului de Management Integrat al Deșeurilor (CMID), cu tema: „De ce miroase urât în Cluj-Napoca? Acțiunile USR de prevenire”.

Vor participa, ca vorbitori, Oana Murariu, președintele organizației USR Cluj, Elena Muscă, consilier județean și Alexandra Oană, consilier local USR Cluj-Napoca.

Opoziția din USR Cluj a prins glas

„Astăzi în ședința de Consiliul Local îi vom transmite primarului Emil Boc ce ne-au spus cetățenii: Clujul pute! Cerem Gărzii de Mediu să treacă peste ordinele de la PNL și să controleze periodic noua groapă de gunoi a Clujului. Politizarea pute, doamnelor și domnilor de la PNL! 

Centrul de Management Integrat al Deșeurilor (CMID), construit pe bani europeni și prezentat de Alin Tișe și Emil Boc ca un proiect modern de secol XXI, este sursa mirosului. 

Este foarte clar că deșeurile sunt depozitate la groapă nesortate și netratate, de aceea fermentează și put. 

Primăria Cluj Napoca a impus cetățenilor un preț mai mare pentru gunoi ca să suporte mirosul pestilențial? 

În ce oraș de cinci stele locuitorii sunt nevoiți să își țină geamurile închise, noaptea, în toiul verii, pentru că nu mai suportă mirosul?”, a precizat USR Cluj intr-un comunicat.

Un răspuns

  1. Avatar R
    R

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *