,

Vasile Dâncu și-a anunțat DEMISIA din funcția de ministru al Apărării, din cauză că nu a putut colabora cu președintele Iohannis

Posted by

Clujeanul Vasile Dâncu și-a anunţat demisia din funcţia de ministru al Apărării, după ce l-a anunţat pe premierul Nicolae Ciucă despre această decizie.

„În cursul acestei dimineţi, am înaintat Prim Ministrului României, Nicolae Ciucă, demisia mea din funcţia de ministru al apărării naţionale. Redau, mai jos, textul integral: Domnului Prim Ministru al Guvernului României, Nicolae – Ionel Ciucă

DEMISIE: Subsemnatul Vasile DÎNCU, membru al Guvernului României, deţinător al portofoliului apărării, vă rog să luaţi act de demisia mea din această funcţie.

Motivez gestul meu prin perspectiva imposibilităţii colaborării cu Preşedintele României, comandantul suprem al Armatei. Consider necesară retragerea mea din această funcţie pentru a nu prejudicia în niciun fel procesele de decizie şi programele care necesită fluiditate pe întreg lanţul de comandă şi pentru a nu bloca o serie de proiecte absolut necesare pentru funcţionarea optimă a Ministerului Apărării Naţionale şi a Armatei Române.

Domnule Prim Ministru, vă mulţumesc pentru colaborarea onestă şi deschiderea de care aţi dat dovadă pe tot parcursul activităţii guvernamentale comune şi vă asigur de tot sprijinul meu pentru toate proiectele şi programele Ministerului si Armatei Române, din calitatea de senator, membru în Parlamentul României.

Vasile DÎNCU, Bucureşti, 24 octombrie 2022„, se arată în postarea lui Vasile Dîncu de pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *