Acasă EVENIMENTE Veste șoc de la Poliția Cluj. S-a deschis un dosar penal. Ce...

Veste șoc de la Poliția Cluj. S-a deschis un dosar penal. Ce se întâmplă cu cadavrul fermierului Dan Țandrea

0

Polițiștii clujeni au făcut cercetarea la fața locului, la ferma din Apahida, unde cadavrul celui mai mare fermier din județul Cluj a fost găsit într-o fosă septică.

În cauza morții lui Dan Țandrea există suspiciuni mari pentru care procurorul criminalist a dipus emiterea unei ordonanțe de efectuarea a autopsiei medico legale. Pentru acest motiv, polițiștii au dispus ca trupul neînsuflețit al premierului să fie transportat la Instititul de Medicină Legală din Cluj Napoca pentru efectuarea unei autopsii medico legală.

Această metodă este singura care poate oferi răspunsuri clare la două întrebări: dacă Dan Țandrea a murit ca urmare a unui infarct sau pur și simplu ar fi putut fi ucis și aruncat în fosa septică.

”În cursul acestei dimineți, în jurul orei 04.50, polițiștii au fost sesizați printr-un apel la numărul unic de urgență 112 cu privire la căderea unei persoane într-un canal de scurgere. Evenimentul semnalat s-ar fi petrecut pe raza localității Apahida, în timpul unor activități de curățare a scurgerii. Trupul bărbatului în vârstă de 52 de a fost transportat la Institutul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor decesului. Sunt efectuate cercetări sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă”, a trasnsmis Polia Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.