EVENIMENTE, NATIONAL

Vestea anunțată de ministrul Rafila pentru viitorii miri. Când vor putea fi organizate nunți?

Viitorii miri care au fost nevoiţi să îşi pună deoparte planurile de nuntă din cauza pandemiei de COVID-19 așteaptă orice veste din partea autorităţile în ceea ce privește organizarea nunților.

În urma discuţiilor cu reprezentanţii AFIN – Asociaţia Furnizorilor din Industria Nunţilor, ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a decalarat că nuntile se vor putea organiza în acest an nu mai devreme de 1 martie, dar nici mai târziu de 1 mai, a anunţat ziare.com

România se confruntă cu zeci de mii de cazuri de COVID în valul 5, atingând cifre record la infectări.  Rata infectărilor cu SARS-CoV-2 a înregistrat joi o nouă creștere şi în municipiul Cluj-Napoca și a depășit pragul de 23 de cazuri la mia de locuitori.

Clujul a fost primul judeţ care în 10 ianuarie a revenit în scenariul roşu. Astfel, activitatea restaurantelor şi a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unităţi de cazare, precum şi la terasele acestora este permisă până la 30% din capacitatea maximă a spaţiului în intervalul orar 05ºº-22ºº.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*