De ce a venit Tabita Gliga la Cluj? Primarul din Baia Mare urmează să devină tată?

Posted by

Potrivit unor informații exclusive, pe care Foaia Transilvană le-a aflat din dosarul de corupție deschis de DNA Cluj, pe numele Claudiei Gliga, soacra primarului din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, acesta ar urma să devină tată peste câteva luni.

Surse judiciare susțin că Tabita Gliga ar fi venit, miercuri, la Cluj Napoca, pentru a merge la un medic care îi supraveghează sarcina.

În prima fază, Claudia Gliga și soțul acesteia ar fi mers de la Reghin, unde locuiesc, la Baia Mare, de unde au revenit la Cluj. Tabita Gliga a venit cu mașina personală, un BMW înmatriculat în Cluj, iar părinții ei cu o altă mașină.

Rodica Hîngan Farcas, mama judecătoarei Hîngan Farcaș de la Curtea de Apel Cluj.
Rodica Hîngan Farcas, mama judecătoarei Hîngan Farcaș de la Curtea de Apel Cluj.

La Cluj, mai afirmă sursele noastre, Tabita a mers la control, la medic, în timp ce mama ei, a mers la Iulius Mall, la restaurantul Marty de la Iulius Mall, unde s-a întâlnit cu Rodica Hîngan Farcaș, mama judecătoarea Georgiana Hîngan Farcaș, de la Curtea de Apel Cluj.

Magistratul trebuie să se pronunțe în dosarul de corupție, care se află pe rolul Curții de Apel Cluj, și care se referă la Cătălin Cherecheș, în data de 24 noiembrie 2023.

Prinsă în flangrant cu 50.000 de euro

În timp ce Tabita se afla la medic, cele două femei s-au întâlnit la restaurantul Marty, de la Iulius Mall.

Claudia Gliga avea asupra ei, suma de 50.000 de euro, pe care i-a dat-o mamei judecătoarei Hîngan. În acel moment au intervenit și agenții Poliției Judiciare de la DNA, care au realizat flagrantul.

Socra primarului Chereches, Claudia Gliga, și Tabita Gliga.
Socra primarului Chereches, Claudia Gliga, și Tabita Gliga.

Ceea ce nu știa Claudia Gliga era faptul că Rodica Hîngan Farcaș și fiica acesteia, judecătoarea Hîngan Farcaș au depus un denunț înregistrat la DNA la finalul lunii octombrie 2023.

De asemenea, aceleași surse judiciare au mai afirmat că Tabita Gliga nu a fost reținută din cauza faptului că ar fi însărcinată.

Contactat, primarul din Baia Mare a declarat că soția lui este însărcinată, dar a refuzat să facă alte comentarii, motivând situația în care se află.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *