, , ,

Viața de nabab a Aurorei Țărmure. E secretara municipiului Cluj Napoca, și mâna dreaptă a lui Emil Boc

Posted by

Aurora Ariana Roșca este, de ani buni, secretar general în primăria de la Cluj-Napoca, și o prezență foarte discretă, dar constantă în cadrul instituției.

Își face treaba cu simț de răspundere, că altfel nu ar fi rezistat atât timp sub același acoperiș cu edilul urbei, Emil Boc. Dincolo de activitatea profesională începe, însă, viața de nabab!

Viața pe care o duce ca funcționar public, cu doar 8.000 de lei salariu lunar, este una de nabab. Cu vacanțe pe bani mulți prin Dubai, Paris, Osaka, Shanghai, Milano, Cannes, Aurora Țărmure are de dat explicații serioase.

Aurora Ariana Roșca e secretar general al Primăriei Cluj-Napoca de unde încasează un salariu lunar de 8.000 de lei net.

Soțul ei, al doilea, este Emilian Roșca, inspector șef adjunct la ITM (Inspectoratul Teritorial de Muncă), cu un salar de 5.500 de lei. Presa a scris despre el că a fugit în pielea goală prin Parcul Babeș, polițiștii pe urmele sale. Apoi, a stat o lungă perioadă de timp în concediu medical.

Viață de lux și opulență

De curând, Aurora Roșca și-a înscris fiica la o universitate privată din Olanda

Într-o perioadă scurtă de timp, cei doi soți aveau șapte terenuri, o casă în Cluj-Napoca, un apartament, un Audi A6. Iar Antonia mergea la prestigioasa universitate privată NHL Stenden, din Olanda. Taxa de studii este 10.000 de euro/an, la care se adaugă chiria, cam tot pe aici, dar și bani pentru mâncare și de buzunar. Din două salarii de funcționar plus pensia de urmaș de 6.960 de lei pe care o primește Antonia?

Familia Roșca adoră să și călătorească, dar nu oriunde, ci în locuri scumpe, o aventură începută cam în urmă cu cinci ani. Slovacia, Paris, Osaka (Japonia), Shanghai (China), Elveția, Milano, Viena, Ruen (Franța), schi la Kitzsteinhorn, stațiune exclusivistă în Alpii Austrieci, Tokyo, Barcelona, Monte Carlo, Egipt (hotel Titanic Royal), Coasta de Azur, Bords de Mer (Franța), Dubai (hotel Burj Al Arab), Cannes.

O concurează pe Elena Udrea

Aurora Roșca face furori și cu poșetele. Un adevărat hobby pentru funcționara de la Primăria lui Boc care, fără să vrea, îi face cu adevărat concurență Elenei Udrea, o mare amatoare de accesorii de lux. Așa că pe umărul ”prețențios” al Aurorei se sprijină în special poșete Chanel, ale căror prețuri sunt amețitoare.

Gurile rele spun că doamna secretar general prosperă financiar de fiecare dată când e vizitată chiar la birou de către Neluțu Varga, și se întâmplă des, nimeni altul decât patronul clubului de fotbal CFR Cluj, dar și un important investitor în imobiliare. Mai mult, Varga ar fi fost alături de Aurora și de familia ei și în vacanța din Emirate, cazați fiind la Burj Al Arab. Și au luat masa la Dubai Babilone, unul dintre cele mai scumpe restaurante. Seara o petreceau la clubul Verde, printre râuri de șampanie fină!

Aurora și Emilian Roșca ”excelează” doar prin cele șapte terenuri pe care le dețin Cluj-Napoca, Turda și comuna Luna, unul dintre ele fiind dintr-o succesiune. Mai au o casă în Cluj-Napoca, din 2017, de 155,9 mp și un Audi A6, din 2016, un depozit bancar de 7.500 de euro, deschis în 2021, și un cont curent din 2013, de 4392 de euro.

Cei doi funcționari au făcut și împrumuturi, primul, de 190.000 de lei, dar care a fost achitat, al doilea, de 183.500 de lei, cu data scadentă în 2037, scriu jurnaliștii de la CANCAN.

Foto facebook/Emilian Rosca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *