,

VICTORIE magică pentru „U” Cluj în fața liderului Farul. Urmează derby-ul cu marea rivală CFR

Posted by

Universitatea Cluj a obținut o victorie de senzație vineri seara, 3 martie, împotriva liderului Superligii, Farul Constanța, scor 2-0 (1-0), în cadrul etapei a 29-a a sezonului regular.

Alb-negrii au deschis scorul în minutul 39 prin Ovidiu Bic, după un început entuziasmant de joc și au controlat autoritar prima repriză. Bic a împins o minge în plasă după o fază frumos lucrată de Ze Gomes.

Trupa lui Ioan Ovidiu Sabău au majorat diferența în debutul reprizei a doua prin Martin Remacle, care a profitat de o eroare în defensiva oaspeților și șutat periculos din marginea careuluila colțul scurt și a înscris (58).

În ciuda efortului ofensiv al oaspeților de a înscrie golul de onoare și de a relansa partida, defensiva Universității a stat bine în teren și a închis toate culoarele spre poarta lui Gorcea. Dobrogenii au contat prea puțin în atac în finalul jocului, atacurile timide ale acestora nu au amenințat deloc poarta gazdelor.

Duelul s-a încheiat cu victoria alb-negrilor, iar în urma acestui rezultat, „U” a acumulat 34 de puncte în clasament și a urcat pe locul 8 în clasament.

În prelungirile meciului fanii universitari au strigat la unison „Mergem în Gruia, cu toții mergem în Gruia”.

Următorul joc pentru „U” Cluj va fi derby-ul orașului împotriva concitadinei din Gruia, CFR, partida fiind programată luni, 13 martie, de la ora 20:30, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”.

Emil Boc, prezent în tribune

Edilul Clujului a urmărit din tribune victoria fabuloasă în fața Farului lui Hagi, alături de președintele clubului, Radu Constantea. 

Echipele de start:

U CLUJ: Gorcea – Oancea, Pițian, Miron, G. Simion, Chipciu (cpt.) – Bic, Remacle, Nistor – J. Gomes, Thiam
REZERVE: Iliev – Goranov, Ispas, Pires, I. Filip, Fl. Ilie, Ad. Bălan, I. Stoica, Haită
ANTRENOR: Ioan Ovidiu Sabău

FARUL: Aioani – M. Popescu, Larie, Artean, Borza – Băluță, Nedelcu, Grameni – Alibec, L. Munteanu, Sali
REZERVE: Buzbuchi – Sîrbu, G. Henrique, Kiki, Grobry, Morar, Casap, Mazilu, I. Cojocaru
ABSENT: Mateus (suspendat)
ANTRENOR: Gheorghe Hagi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *