,

VIDEO – Baza sportivă La Terenuri, tot mai aproape de recepția finală. „Lucrările sunt la 98-99%, la faza de retușuri”

Posted by

Noua Bază Sportivă La Terenuri din cartierul Mănăștur este tot mai aproape de recepția finală, iar lucrările sunt la 99% la faza de retușuri.

„În 30 iunie – 1 iulie este termenul de finalizare a lucrărilor, după care intră în lucru comisia de recepție, iar apoi de dare în folosință. Lucrările sunt la 98-99% gata, sunt la faza de retușuri, de analiză a ceea ce înseamnă partea finală de predare a lucrărilor, avem o comisie de recepție exigentă, care va lua pas cu pas, milimetru cu milimetru… Important este că la 30 iunie este finalizată și se intră în procedurile de recepție”, a spus primarul Emil Boc, la Napoca Live.

Astfel, investițiile la baza sportivă din Mănăștur au cuprins amenajarea de terenuri pentru tenis de câmp, baschet, mini fotbal, badminton, volei, precum și teren de beach volley cu nisip, zone cu aparate de fitness, pistă de alergare, amfiteatru în aer liber ș.a.

S-au făcut amenajări și pentru activitățile indoor, pentru tenis de masă, squash, perete pentru escaladă, studio yoga/aerobic/fitness.

În ceea ce privește spațiile verzi ale bazei sportive, acestea ar urma să fie amenajate pe o suprafață de 18.000 mp, cu peste 430 arbori.

De asemenea, spaţiul va dispune wi-fi gratuit și va fi supravegheat video pe întreaga suprafaţă, vor fi stații de încărcare pentru bicicletele electrice, locuri de parcare pentru autoturisme și biciclete, iar iluminatul public va fi modern, cu tehnologie LED.

Lucrarile au fost realizate de Asocierea SC RO-VERDE LANDSCAPING SRL-SC OPENTRANS SRL-SC ELECTROGRUP SA-SC CRIS GARDEN SRL-SC PROSPECT DRILL SRL. Contractul de proiectare și execuție are o valoare totală de 5,5 milioane euro fără TVA – 26.581.616,15 lei fără TVA. Contractul a fost semnat în 28 aprilie 2020, iar lucrările trebuiau finalizate în toamna anului 2021.

Cum se vede din dronă noua Bază Sportivă La Terenuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *