Vlăduța Lupău s-a destăinuit public. Care a fost cel mai dificil moment al artistei?

Posted by

Vlăduța Lupău s-a destăinuit public în cadrul unui podcast celebru în mediul online. Aceasta a vorbit despre viața sa personală și despre cel mai dificil moment prin care a trecut. Mai exact, despre cele două sarcini pierdute.

Vlăduța Lupău s-a destăinuit public
Vlăduța Lupău s-a destăinuit public

Ajunsă la vârsta de 32 de ani, Vlăduța se bucură de o carieră profesională impresionantă și este cea mai iubită și apreciată interpretă de muzică de petrecere din România, succesul ei fiind unul foarte mare. 

Dar, în viața personală, artista clujeacă a trecut printr-un moment extrem de dificil, când a pierdut două sarcini.

Ea trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu soțul ei, fostul fotbalist al lui CFR Cluj, Adrian Rus, administrator al societății de protecție și pază Safe Security, firmă înființată de tatăl său, fostul chestor de poliție Toma Rus. Cei doi au devenit părinți în 2022 și au un băiețel pe nume Iair.

Trauma prin care a trecut Vlăduța Lupău

Artista a mărturisit că acele momente au fost extrem de grele pentru ea, dorindu-și să aducă pe lume un copil.

„Mi se pare că e o traumă la nivelul oricărei femei, chiar dacă mai are acasă 10 copii, chiar dacă mai are unu, chiar dacă nu are niciunu, indiferent. Mi se pare că e o traumă pentru că te întrebi de ce ți s-a întâmplat ție. Am zis că nu a fost să fie, Dumnezeu știe mai bine de ce. El știe când o să fie, dacă o să fie”, a declarat Vlăduța Lupău, potrivit kfetele.ro.

Momentul în care a aflat că este însărcinată a fost unul tensionat până când s-a asigurat că totul este în regulă și că îl va putea aduce pe lume pe fiul său.

„Când eram așa în vârf de munte și îmi ieșise analiza aia, îi trimisesem lui Adi, era chiar de 1 decembrie și doctorița mea mi-a zis că analiza trebuie refăcută la 48 de ore.

Ca să îți dai seama dacă merge bine și sarcina e încă acolo, mai ales că eu am avut două sarcini pierdute, la început. Nu erau bune. Și mă duc să refac analiza, vine rezultatul, eu eram la a doua zi de filmări. Vine analiza și văd rezultatul mai mic. Automat când vezi rezultatul mai mic, clar sarcina s-a pierdut. Atunci a fost momentul când a picat cerul și lumea pe mine.

S-a terminat filmul, tot. În seara aia nu mi-am mai spus rugăciunile.

Mă gândeam de ce mi se întâmplă mie asta? De ce, de ce? Nu trebuie să îl întrebi pe Dumnezeu de ce, trebuie să îi mulțumești. 

Mai trec două zile și mă duc la control. Și îmi zice doamna doctor: „Vlăduța, avem o minune aici. Tu nu ai pierdut sarcina. Aici este sarcina.”

 M-a trimis să refac analiza, iar rezultatul era pozitiv. Nu pierdusem sarcina. Cealaltă analiză era de acum un an, de la cealaltă sarcină, se pierduse”, a povestit Vlăduța Lupău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *