, ,

Vloggerul de Oser. Tânărul care ne arată cum e atmofera din fiecare sâmbătă în piața de vechituri a Clujului – VIDEO

Posted by

Un tânăr clujean mare pasionat de piețele de vechituri a luat decizia să devină un vlogger dedicat acestui tip de comerț atât de îndrăgit de români. 

Sâmbătă de sâmbătă, tânărul Radu Prodan își alocă câteva ore din programul său pentru a veni să ia pulsul celebrului „Oser” de pe strada Bobâlnei din Cluj-Napoca, iar clipurile sale au început să devină foarte apreciate, adunând mii de vizualizări. 

„Vloggerul de Oser” vine de ani buni în piața de vechituri a orașului, iar canalul pe Youtube l-a început la sfârșitul lui ianuarie 2023, pe 28, iar primul său videoclip a atins cifra de 15.000 de vizualizări.

De atunci, clujeanul a devenit un adevărat influencer de Oser, iar planul său este să ajungă în cât mai multe astfel de piețe de vechituri și din alte orașe.

Am fost în târgul din Câmpia Turzii, vreau să merg și la Alba, dar și în alte orașe unde mai există astfel de piețe de vechituri. La Oser au început să mă cunoască oamenii, să mă salute, mi-am făcut și prieteni printre comercianți. Uneori mai și cumpăr diverse lucruri”, a declarat pentru Foaia Transilvană, Radu Prodan.

Clujeanul are aproape 500 de abonați la canalul său de Youtube și peste 180.000 de vizualizări.

Ultimul clip din 6 mai cu vizita de la Oser poate fi văzut mai jos:

Cel mai urmărit clip al său din Oser a fost încărcat pe 28 ianuarie 2023 și a adunat peste 15.000 de vizualizări și zeci de comentarii generate de la fanii unor astfel de târguri de vechituri.

Târgul de vechituri din Cluj-Napoca, denumit simbolic Oser, are loc în fiecare sâmbătă dimineața, la capătul străzii Bobâlnei, iar taxa de intrare este 1 leu.

Acesta este cel mai frecventat loc din tot orașul în fiecare weekend, mii de oameni se înghesuie în fiecare sâmbătă de cum se crapă de zi să descopere lucrușoarele și „comorile” comercianților clujeni și nu numai.

Pentru mulți dintre clujeni, tradiția venirii la Oser se încheie corespunzător la o porție de mititei cu muștar la standurile de mâncare. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *