Vor fi suplimentate numărul mijloacelor de transport în comun pe mai multe linii la Cluj-Napoca

Posted by

Numărul mijloacelor de transport în comun la Cluj-Napoca va fi suplimentat la Cluj-Napoca pe mai multe linii, începând de luni, 4 septembrie, odată cu începerea noului an școlar 2023-2024.

„Pentru a ne asigura că transportul public rămâne o opțiune convenabilă pentru deplasările zilnice, începând cu 4 septembrie, vom suplimenta numărul de mijloace de transport pe mai multe linii.

Cu vacanța de vară aproape de sfârșit și noul an școlar care bate la uşă, întelegem că multă lume se întoarce la serviciu, după concedii, și se fac ultimele pregătiri pentru primul sunet al clopoţelului.

În acest sens CTP Cluj-Napoca anunță publicul călător că începând cu data de 4 septembrie 2023, va suplimenta numărul de mijloace de transport pe principalele linii: 1, 6, 25, 3, 47, 21, 24B, 19, 30, 31, 36B, 9, 35.

Iar cum toamna se numără recoltele, tot din data de 04 septembrie 2023 va fi suplimentat şi numărul curselor liniei 8L spre Piaţa Agro.

Vă încurajăm să urmăriți orarele actualizate pe site-ul nostru www.ctpcj.ro sau în aplicația mobilă Tranzy pentru a fi la curent cu cele mai recente informaţii privind transportul public”, a transmis CTP Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *