Vrem trenuri curate și moderne dar călătorii se comportă ca barbarii

Posted by

Angajații Regionalei de Căi Ferate Cluj Napoca au fotografiat dezastrul lăsat de călătorii care au  circulat pe un tren regional, care asigura relația Câmpia Turzii Cluj Napoca.

mizerie de nedescris lăsată de pasagerii unui tren regional.
mizerie de nedescris lăsată de pasagerii unui tren regional.

Fotografiile sunt explicite și nu mai au nevoie de alte comentarii. Tapițeria scaunelor era ruptă, cojile de semințe erau peste tot iar sticlele de plastic lăsate la întâmplare.

Vagoanele care au circulat cu trenul regional 3059, au fost igienizate și curățate.

Angajații de la CFR susțin că au parte de astfel de imagini în fiecare zi. Este nevoie și prezența polițiștilor de la Transporturi Feroviare, care parcă au dispărut de pe trenuri.

Gradul de civilizație este la pământ

Oamenii care au văzut imaginile au comentat ironic și au lăsat să se înțeleagă faptul că gradul de civilizație al românilor este foarte scăzut.

mizerie vagoane cluj
mizerie vagoane cluj

”Din păcate unii din noi au o lipsă gravă de educație. Dar nici autoritățile nu fac nimic să îi pedepsească pentru lipsa de civilizație. Din păcate vor continua să facă lucruri de genul în continuare atâta timp cât CFR-ul nu face nimic”, a scris Paul.

Un alt clujean a precizat faptul că acest tren, care pleacă din Câmpia Turzii, la ora 15.20 este folosit de elevii care fac naveta în satele din județul Cluj.
Trenul elevilor, viitorul țării este pe mâini bune… N-au bani de bilet, dar au pentru Spr**e și bomboane agricole …”, a scris și Ionuț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *