,

Weekend sportiv intens la Cluj-Napoca

Posted by

Weekend sportiv intens la Cluj-Napoca. Sâmbătă, 10 februarie, este una plină de evenimente sportive.

Sala Polivalenta din Cluj-Napoca
Sala Polivalenta din Cluj-Napoca

În timp ce la Sala Polivalentă BTArena se dispută fazele finale ale turneului internațional WTA Transylvania Open, fanii baschetului, fotbalului sau polo își dau și ei întâlnire pentru meciuri de campionat.

Campioana României, U-BT Cluj-Napoca, va primi vizita formației BC CSU Sibiu, în derby-ul de tradiție al baschetului masculin românesc. Meciul va avea loc la Sala Sporturilor „Horia Demian” și va începe la ora 18:00.

De la ora 18:30, Complexul de Natație al UTCN va găzdui etapa a treia a returului Superligii naționale de polo, iar CS Politehnica Cluj va primi vizita formației CSU Oradea.

Peste 2000 de rapidiști iau cu asalt Gruia

Începând cu ora 21:15 urcăm dealul Gruia, unde pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” va avea loc confruntarea dintre CFR Cluj și Rapid București, în etapa a 25-a a Superligii. Cele două formații se luptă pentru locul 2 în campionat, ambele au câte 42 de puncte.

Derby-ul feroviar este unul de risc, iar forțele de ordine vor fi mobilizate la maximum pentru acest duel. Peste 2000 de rapidiști și-au anunțat prezența pe stadionul din Gruia pentru a-i încuraja pe elevii lui Cristiano Bergodi.

Transport public prelungit

Program prelungit al liniilor de transport 3, 4, 35, 101 și 102 pe data de 10 februarie! Liniile 37 și 38 vor suporta temporar restricții de circulație între orele 20:00 – 23:00.

Astfel, pentru preluarea suporterilor la finalul meciului de fotbal (ora 23:00) există următoarele opțiuni:

– din stația Cloșca, mijloace de transport adiacente liniilor 3, 4 și 35;
– din stațiile Horea și Facultatea de Litere, tramvaie pe liniile 101 si 102.

Ca în fiecare seară, se pot utiliza liniile 5N, 25N si 54N.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *