,

Weekend-ul inaugural al Turda Arena

Posted by

Weekend-ul inaugural al Turda Arena, a doua Sală Polivalentă a Clujului. Clujenii sunt așteptați cu mic cu mare să vadă cel mai nou obiectiv sportiv al județului Cluj. 

Weekend-ul inaugural al Turda Arena
Weekend-ul inaugural al Turda Arena

Finalizată cu o investiție de aproape 23 de milioane de euro, Turda Arena are o capacitate de 3165 de locuri. Aceasta va găzdui competiții internaționale de handbal, baschet, volei, dar și concerte și diverse evenimente.

Turda Arena are un regim de înălțime Dp+P+2E, suprafață construită de 5460,6 mp și desfășurată de 12.793 mp. Demisolul cuprinde un bazin de înot și cameră tehnică. La parter se regăsesc vestiare cu dușuri și grupuri sanitare, sală de forță, spații tehnice, spații de depozitare, cameră de masaj, saună, cabinet de fizioterapie, holuri, scări de acces.

Cine va cânta la inaugurarea Turda Arena

Inaugurarea din acest weekend va avea loc cu o serie de concerte susținute de cei mai în vogă artiști ai momentului, cum ar fi Andra, Erika Isac, Vescan, Mario Fresh sau Subcarpați.

Duminică, 14 aprilie, va avea loc meciul de handbal masculin din Liga Națională, dintre Potaissa Turda și campioana Dinamo București, iar intrarea este liberă. Seara va fi întreținută de DJ și un spectacol de drone.

Astăzi, 13 aprilie, concertele vor începe la ora 17, cu Vescan, de la ora 18:00 cu Erika ISAC, Mario Fresh (ora 19) iar de la ora 20 urcă pe scenă ANDRA. Între orele 21-23 un DJ va anima atmosfera.

Mai multe pe pagina de Facebook Turda Arena

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *