Connect with us

Hi, what are you looking for?

ADMINISTRATIV

Wizz Air a marcat momentul 17 milioane de pasageri pe Aeroportul Internațional Cluj

Operatorul aerian low cost Wizz Air a marcat, miercuri, 5 iulie, pasagerul cu numărul 17 milioane care a călătorit către și dinspre Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj, printr-o ceremonie fastuoasă.

Pentru a marca această piatră de hotar importantă, pasagerul norocos, care a călătorit pe un zbor de la Bari la Cluj-Napoca, a fost premiat cu un voucher Wizz Air în valoare de 100 de euro.

Operând de la Cluj un total de 38 de destinații din 15 țări, Wizz Air continuă să își îndeplinească promisiunea de a oferi ocazii interesante de călătorie și de a contribui la dezvoltarea sectorului turistic din România, creând aproximativ 13.000 de locuri de muncă în industriile asociate.

Odată cu sosirea verii, Wizz Air te invită să descoperi destinațiile estivale captivante disponibile de la Cluj către Larnaca, Nisa, Chania, Corfu, Zakynthos, Bari, Alicante, Malaga, Palma de Mallorca și Malta.

„Luna iulie debutează cu aniversarea a 17 milioane de pasageri Wizz Air transportați pe rutele operate de pe Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj, din 2007 încoace. Wizz Air demonstrează că este una dintre cele mai puternice companii aeriene europene şi împreună reușim să oferim pasagerilor noştri din Transilvania şi nu numai, aproximativ 40 de destinaţii din Europa şi Orientul Mijlociu.

În cei peste 15 ani de parteneriat de succes între compania aeriană Wizz Air şi Aeroportul Internațional Cluj, compania aeriană și-a dezvoltat semnificativ operațiunile, asigurând un flux de trafic consistent, care este esenţial pentru eficiență operațională și profitabilitate, contribuind astfel semnificativ la dezvoltarea economiei şi a turismului regional”, a afirmat David Ciceo, directorul aeroportului clujean.

Wizz Air, compania aeriană ultra-low-cost cu cea mai rapidă creștere din Europa, operează o flotă de 184 de aeronave Airbus A320 și A321.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Urmărește-ne

Articole asemănătoare

NATIONAL

Compania aeriană Wizz Air are din nou probleme și ar putea anula mii de zboruri în următoarele 6 luni din cauza unor probleme la...

EVENIMENTE

Un accident de circulație a avut loc, marți, în jurul orei 13.45, în centrul Clujului, lângă Hotel Melody. Șoferul unui autoturism a ieșit din...

ADMINISTRATIV

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj, Consiliul Judeţean Cluj şi compania aeriană Ryanair au sărbătorit astăzi pasagerul cu numărul 2.000.000 înregistrat în anul 2023. Evenimentul...