Connect with us

Hi, what are you looking for?

STIRE PRINCIPALA

Wizz Air anulează mai multe zboruri din Cluj Napoca. Dacă ai bilete la aceste curse poți primi banii înapoi

Compania aeriană low cost s-a confruntat în ultima vreme cu o imensă criză, legată de lipsa de aeronave și de echipaje.

Din acest motiv, Wizz Air a anunlat mai multe zboruri care operau de diverse aeroporturi din România, neoferindu-le turiștilor decât explicații necredibile.

Pentru a nu mai exista astfel de cazuri, și anume bilete vândute dar neonorate, Wizz Air a anunțat recent mai multe măsuri. Prin acestea nu au menționate anularea unor zboruri de pe Aeroportul Internațional din Cluj Napoca, spre diferite destinații în lunile septembrie și octombrie 2023.

Wizz Air anuleaza zborurile spre Antalya.

Wizz Air anuleaza zborurile spre Antalya. Sursa foto: Foaia Transilvana.

Potrivit unor informații vehiculate în mass media și necontestate de wizz air aceste zboruri sunt:

* Cluj Napoca – Nisa nu va mai fi operată după 1 septembrie 2023;
* Cluj Napoca – Bari e suspendată între 4 septembrie și 2 noiembrie 2023;
* Cluj Napoca – Abu Dhabi va fi reluată cu o lună mai târziu, din 3 noiembrie 2023;
* Cluj Napoca – Liverpool nu va mai fi operată după 26 octombrie 2023.

Wizz Air și-ar pytea pierde licența de operare

La finalul lunii iulie 2023, secretarul de stat de Ministerul Transporturilor de la București, Bogdan Mîndrescu a anunţat că a sesizat Agenţia Uniunii Europene pentru Siguranţa Aviaţiei, după ce compania a anulat într-o singură zi, din motive tehnice, nouă zboruri.

În replică, ungurii de la Wizz Air au anunțat că au luat o serie de măsuri care se referă la creşterea disponibilităţii aeronavelor, adăugarea unor aeronave suplimentare de rezervă şi ajustarea programului echipajelor pentru a permite un interval de timp mai mare între zboruri.

”Wizz Air colaborează în mod activ cu autorităţile române. Wizz Air este dedicată menţinerii celui mai înalt nivel de satisfacţie a clienţilor. Ca urmare a unor perturbări neprevăzute, cauzate de factori care deseori sunt în afara controlului companiei aeriene, cum ar fi grevele controlorilor de trafic aerian şi personalului din aeroporturi, condiţiile meteorologice şi provocările din lanţul de aprovizionare cu piese, Wizz Air a fost nevoită să anuleze unele dintre zborurile sale, dar niciodată până la nouă zboruri pe zi, aşa cum a fost afirmat în mass-media”, afirmă reprezentanţii companiei aeriene.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Urmărește-ne

Articole asemănătoare

EVENIMENTE

Pompierii din cadrul Punctului de Lucru Florești și al Gărzii Gilău au intervenit la un accident rutier petrecut pe autostrada A3, în zona Km49,...

EVENIMENTE

La data de 21 septembrie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj, au pus...

EVENIMENTE

Celebra plajă din stațiunea Mamaia va fi amanejată în baza unei proiect realizat de un grup de arhitecți din Cluj Napoca, care au câștigat...