Connect with us

Hi, what are you looking for?

EVENIMENTE

Wizz Air continuă să își bată joc de călători. Au fost anulate 9 zboruri într-o singură zi din cauza unor probleme tehnice

Problemele se țin lanț de compania aeriană Wizz Air, care continuă să își bată joc de clienți. Nu mai puțin de 9 curse au fost anulate într-o singură zi din cauza unor probleme tehnice, potrivit secretarului de stat în Ministerul Transporturilor, Bogdan Mîndrescu, care a sesizat Agenţia Uniunii Europene pentru Siguranţa Aviaţiei.

Vineri seară, Bogdan Mîndrescu, secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, a avut discuţii aplicate cu reprezentanţii companiei Wizz Air în legătură cu anulările zborurilor, întârzierile în operare şi situaţia pasagerilor din România.

La întâlnire au participat Yvonne Moynihan, Chief Corporate Officer Wizz Air Group, Zsuzsanna Poss, Chief Communications and Customer Officer Wizz Air Group, şi Diarmuind O Conghaile, Managing Director Wizz Air Malta.

A fost sesizată Agenția pentru Siguranța Aviației

Mîndrescu a informat oficial că a sesizat Agenţia Uniunii Europene pentru Siguranţa Aviaţiei (organismul care a licenţiat compania aeriană) pentru a impune aplicarea legislaţiei în domeniu, având în vedere cele 9 curse anulate de Wizz Air într-o zi din motive tehnice.

În cadrul discuţiilor, Mîndrescu a solicitat companiei Wizz Air un plan de măsuri concrete pentru a reduce numărul de curse anulate din motive tehnice și pentru a asigura coerenţa zborurilor aeriene, abordând, de asemenea, problema personalului navigant care depăşeşte limitele de timp permise.

În timpul întâlnirii, Preşedintele ANPC, Horia Constantinescu, a informat reprezentanţii Wizz Air că a adus la cunoştinţa Autorităţii europene pentru drepturile pasagerilor situaţiile generate în ţară de către companie.

Mîndrescu a avertizat conducerii Wizz Air că autorităţile vor monitoriza cu atenţie respectarea reglementărilor internaţionale şi naţionale în domeniul aviaţiei, şi că nu vor tolera niciun abuz din partea companiei faţă de drepturile pasagerilor, potrivit news.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Urmărește-ne

Articole asemănătoare

NATIONAL

Compania aeriană Wizz Air are din nou probleme și ar putea anula mii de zboruri în următoarele 6 luni din cauza unor probleme la...

STIRE PRINCIPALA

Compania aeriană low cost s-a confruntat în ultima vreme cu o imensă criză, legată de lipsa de aeronave și de echipaje. Din acest motiv,...

EVENIMENTE

Compania aeriană Wizz Air a anulat toate zborurile de pe ruta Cluj-Napoca – Antalya și le-a distrus vacanțele multor români, în plin sezon al...