Connect with us

Hi, what are you looking for?

EVENIMENTE

Wizz Air continuă să își bată joc de clienți. Au fost anulate toate zborurile pe ruta Cluj-Napoca – Antalya

Compania aeriană Wizz Air a anulat toate zborurile de pe ruta Cluj-Napoca – Antalya și le-a distrus vacanțele multor români, în plin sezon al concediilor.

Compania low-cost maghiară a anulat din nou zborurile pe care le programase să le opereze între Cluj Napoca și Antalya în septembrie și octombrie 2023, a anunțat boardingpass.ro.

Wizz Air a anunțat inițial la aeroportul din Cluj-Napoca această rută la începutul acestui an pentru cei care ar fi dorit să călătorească spre Antalya pe cont propriu şi nu cu un zbor charter.

„Este o noutate de ultimă oră. Împreună cu Wizz Air anunțăm zborurile Cluj – Antalya. Vor fi câte două pe săptămână din luna mai a acestui an. Ruta Cluj – Antalya este una foarte importantă. Facem eforturi de marketing alături de companii. Este foarte bine pentru pasageri și pentru aeroportul nostru”, a transmis David Ciceo, directorul Aeroportului Cluj, în luna ianuarie a acestui an.

Apoi Wizz Air s-a răzgândit şi a amânat debutul curselor din Cluj-Napoca spre Antalya din luna mai până în luna iulie 2023, iar într-un final a anulat zborurile.

Pasagerii care urmau să călătorească spre Antalya de la Cluj-Napoca au fost anunțați despre anulare vineri, 11 august 2023.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Urmărește-ne

Articole asemănătoare

NATIONAL

Compania aeriană Wizz Air are din nou probleme și ar putea anula mii de zboruri în următoarele 6 luni din cauza unor probleme la...

ADMINISTRATIV

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj, Consiliul Judeţean Cluj şi compania aeriană Ryanair au sărbătorit astăzi pasagerul cu numărul 2.000.000 înregistrat în anul 2023. Evenimentul...

STIRE PRINCIPALA

Compania aeriană low cost s-a confruntat în ultima vreme cu o imensă criză, legată de lipsa de aeronave și de echipaje. Din acest motiv,...