Wizz Air continuă să își bată joc de clienți. Au fost anulate toate zborurile pe ruta Cluj-Napoca – Antalya

Posted by

Compania aeriană Wizz Air a anulat toate zborurile de pe ruta Cluj-Napoca – Antalya și le-a distrus vacanțele multor români, în plin sezon al concediilor.

Compania low-cost maghiară a anulat din nou zborurile pe care le programase să le opereze între Cluj Napoca și Antalya în septembrie și octombrie 2023, a anunțat boardingpass.ro.

Wizz Air a anunțat inițial la aeroportul din Cluj-Napoca această rută la începutul acestui an pentru cei care ar fi dorit să călătorească spre Antalya pe cont propriu şi nu cu un zbor charter.

„Este o noutate de ultimă oră. Împreună cu Wizz Air anunțăm zborurile Cluj – Antalya. Vor fi câte două pe săptămână din luna mai a acestui an. Ruta Cluj – Antalya este una foarte importantă. Facem eforturi de marketing alături de companii. Este foarte bine pentru pasageri și pentru aeroportul nostru”, a transmis David Ciceo, directorul Aeroportului Cluj, în luna ianuarie a acestui an.

Apoi Wizz Air s-a răzgândit şi a amânat debutul curselor din Cluj-Napoca spre Antalya din luna mai până în luna iulie 2023, iar într-un final a anulat zborurile.

Pasagerii care urmau să călătorească spre Antalya de la Cluj-Napoca au fost anunțați despre anulare vineri, 11 august 2023.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *