Connect with us

Hi, what are you looking for?

EVENIMENTE

Wizz Air le distruge vacanțele românilor. Zborul Bologna – Cluj anulat din nou fără nicio explicație

Compania aeriană Wizz Air a anulat, din nou, un zbor de la Bologna la Cluj-Napoca și i-a ținut pe sute de români prin aeroport, fără nicio explicație.

Zborul Bologna – Cluj-Napoca din 12 iulie a fost anulat, din nou, iar vacanțele românilor se pare că devin un coșmar atunci când aleg operatorul aerian Wizz Air.

Compania nu le-a asigurat nimic, nici măcar cazare, așa cum era normal, iar Wizz Air i-a dat pe români jos din avion și i-a lăsat cu ochii în soare în aeroport să se descurce singuri.

Românii au stat peste 6 ore pentru îmbarcare și încă o oră staționare în aeronava care trebuie să opereze zborul cu numărul W4-3394 de la Bologna la Cluj din 12 iulie. „Am fost dați jos din aeronava și fiecare pe cont propriu”, a declarat un pasager, Sebastian Moldovan.

În ultima săptămână, Wizz Air a anulat de trei ori zboruri, fără nicio explicație, și le-au făcut vacanțele un coșmar multor români.

Sute de români sunt hotărâți să solicite despăgubiri companiei aeriene Wizz Air.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Urmărește-ne

Articole asemănătoare

NATIONAL

Compania aeriană Wizz Air are din nou probleme și ar putea anula mii de zboruri în următoarele 6 luni din cauza unor probleme la...

ADMINISTRATIV

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj, Consiliul Judeţean Cluj şi compania aeriană Ryanair au sărbătorit astăzi pasagerul cu numărul 2.000.000 înregistrat în anul 2023. Evenimentul...

STIRE PRINCIPALA

Compania aeriană low cost s-a confruntat în ultima vreme cu o imensă criză, legată de lipsa de aeronave și de echipaje. Din acest motiv,...