,

WonderPuck aduce iar la Cluj magia spectacolelor pentru copii în centrul orașului

Posted by

Păpuși gigant, aeronava cu baloane, teatru pe roți, spectacole și concerte vor lua în stăpânire centrul Clujului între 11 și 13 septembrie, când este programată cea de-a patra ediție a Festivalului stradal WonderPuck. Va fi o ediție în format restrâns, cu reguli și restricții, însă promite multe bucurii pentru micii spectatori clujeni.

Evenimentele din cadrul festivalului vor avea loc de această dată atât în Piața Unirii, cât și în curtea Muzeului de Artă și în cea a Muzeului Național de Istorie a Transilvaniei din Cluj-Napoca, precum și la castelul de la Bonțida.

Festivalul Stradal „WonderPuck” este organizat în colaborare cu Asociația ESUA și Fundația LIONS International, cu sprijinul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca și al Consiliului Județean Cluj.

Ediția din acest este organizată conform normelor de igienă și distanțare socială, având ca scop principal siguranța spectatorilor și organizatorilor.

Evenimentul oferă un program complex de educație prin cultură menit să formeze gustul estetic atât al celor mai mici spectatori, cât și al întregii familii. În cele 3 zile pline de experiențe culturale de excepție, accesul va fi liber pentru toată lumea, în limita locurilor disponibile pentru fiecare locație.

WonderPuck aduce familia împreună în fața magiei păpușilor, poveștilor, teatrului, dansului, muzicii și a expozițiilor în aer liber.

Deschiderea evenimentului va avea loc vineri, 11 septembrie, în Piața Unirii, cu un spectacol nonverbal cu păpuși gigant prezentat de Teatrul pentru copii si tineret Colibri din Craiova, Magic Puppet din Cluj-Napoca, Teatrul Pe Roți din Arad, Pukima (Polonia-România) și Teatrul de Păpuși ”Puck” din Cluj-Napoca.

De la ora 17, la Scena Mare din Piața Unirii va putea fi urmărit spectacolul „MAGITOT sunt eu”, prezentat de Teatrul Dramaturgilor Români din București.

Greutatea spectacolului are în spate farmecul aparte al artistului, comedia de calitate și faptul că publicul pășește în lumea lui, uitând de problemele cotidiene.

Profesor de actorie și magie, actor, magician și prezentator – toate acestea, amestecate cu umorul specific, îl fac pe MAGITOT să fie un extraordinar entertainer. Câștigător al premiului de originalitate în cadrul emisiunii Românii au talent, MAGITOT vine la Teatrul Dramaturgilor cu un super spectacol interactiv de magie și comedie.

„MAGITOT sunt eu” este un spectacol potrivit pentru toate vârstele – educativ pentru copii, fascinant pentru adulți – aduce spectatorilor o oră de veselie și bună dispoziție.

Programul complet al festivalului va fi disponibil pe www.wonderpuck.eu și pe https://www.facebook.com/wonderpuckcluj/.

Evenimentul se va desfășura în condiții de maximă siguranță pentru întreaga familie și locurile vor fi limitate.

Accesul la toate evenimentele WonderPuck 2020 se va face pe baza rezervării de bilete cu valoare zero, linkul va fi anunțat în curând.

Reguli și măsuri de siguranță pentru publicul WonderPuck ediția a 4-a

Participarea la evenimentele din cadrul Festivalului stradal WonderPuck 2020 presupune luarea la cunoştinţă şi respectarea prezentului regulament:

•        Asumarea riscurilor pe care le presupune participarea la festival se va face de către TOȚI participanții: spectatori, echipă și furnizori de servicii.

•        NU le va fi permis accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, secreții nazale, stare generală modificată) şi nici a celor care înregistrează temperatura peste 37,3° grade Celsius. Dacă temperatura înregistrată este mai mare de 37,3°C, aceasta va mai fi măsurată din nou o singură dată, după câteva minute.

•        Accesul spectatorilor va fi permis NUMAI cu condiția purtării măștii (medicale/ non-medicale). Purtarea măştii este obligatorie pe toată durata evenimentului. Pentru protecție, OBLIGATORIU masca trebuie să acopere gura şi nasul.

•        La intrare, spectatorii își vor DEZINFECTA mâinile cu dezinfectant pus la dispoziție de organizatori.

•        Cei care refuză să le fie verificată temperatura sau refuză purtarea măştii NU vor avea acces în locație.

•        DISTANȚA fizică între spectatorii așezați pe scaune va fi de doi metri. Măsura nu li se aplică persoanelor care fac parte din aceeași familie.

•        În toate zonele de aşteptare (la intrarea la evenimente, la toaletă sau la ieşirea de la evenimente) participanţii trebuie să păstreze DISTANȚA de minimum 1,5 metri.

•        Este INTERZISĂ schimbarea poziţiei scaunelor.

•        Este permis EXCLUSIV consumul alimentelor sigilate și/sau ambalate individual în perimetrul evenimentelor din cadrul festivalului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *