Zboruri regulate de pe Aerportul Internațional „Avram Iancu” Cluj spre Londra Heathrow cu British Airways

Marți, 27 aprilie, Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj a lansat mai zboruri zborurilor regulate către Londra Heathrow (Anglia), destinație care va fi operată de către compania aeriană British Airways, începând din 2 iulie 2021.

Astfel, zborurile operate de British Airways vor oferi pasagerilor din Cluj, dar și din întreaga regiune deservită, posibilități multiple de conexiune, inclusiv trans-continentale, din principalul său nod de schimb, Aeroportul Heathrow.

În ce zile vor fi operate zborurile spre Londra?

Zborurile spre Londra Heathrow vor fi operate de compania aeriană cu aeronave de tip A 320 miercuri, vineri si duminica, cu plecare la 12.40 din Cluj. Zborurile spre Londra Heathrow operate de compania britanică vor suplimenta frecvențele existente deja pe această rută, oferind noi opțiuni atractive de călătorie spre Anglia.

„Este minunat să lansăm noi rute pe măsură ce ascultăm clienții noștri și evaluăm unde doresc să călătorească. Știm că această nouă destinație va fi populară în rândul persoanelor care își vizitează prietenii și rudele, dar oferă și city break-uri grozave, când este momentul potrivit, cu zboruri care pleacă chiar înainte de weekend și se întorc duminică”, a declarat Neil Chernoff – Director of Network and Alliances al British Airways.

„Salutăm decizia unui nou operator aerian, respectiv British Airways, de a alege să opereze de la Cluj-Napoca. Este evident faptul că eforturile constante depuse de întreaga echipă a Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj de a relua traficul și de a depăși impactul negativ al crizei, au dat roade”, a precizat Viorel Federiga, Preşedintele Consiliului de Administraţie alAeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj,

„Lansarea zborurilor regulate spre Londra Heathrow și posibilitățile de conexiune oferite de British Airways, răspund necesităților de conectivitate ale pasagerilor pe toate segmentele de trafic, stimulând dezvoltarea economică și turismul din întreaga regiune”, a declarat si David Ciceo – Directorul General al Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj.

British Airways, membru al alianței companiei aeriene Oneworld, este compania aeriană națională a Regatului Unit, una dintre cele mai mari din Europa. Totodată, este cea mai mare companie aeriană din Marea Britanie prin mărimea flotei, numărul de zboruri internaționale și destinații și cea de-a doua companie aeriană a țării ca număr de pasageri transportați.