Connect with us

Hi, what are you looking for?

EVENIMENTE

Zeci de permise suspendate de polițiști la nivel național din cauza alcoolului și drogurilor, în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, Poliția Rutieră a confiscat 525 de permise de conducere, dintre care 37 pentru conducere sub influența alcoolului, iar șapte șoferi au fost depistați drogați.

Rutiera a acţionat pentru creşterea siguranţei în trafic, fiind constatate 84 de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, transmite IGPR.

Au fost reţinute 525 de permise de conducere, dintre care 202 pentru viteză, 37 pentru alcool şi 7 pentru droguri.

Totodată, au fost retrase 234 de certificate de înmatriculare.

Pe de altă parte, poliţiştii au acţionat, la nivel naţional, pentru a preveni faptele antisociale, organizând 301 acţiuni şi au intervenit la 2.841 de evenimente, dintre care 2.415 au fost sesizate de cetăţeni prin 112.

În urma activităţilor, au fost sesizate 794 de infracţiuni, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 60 de măsuri preventive.

Pentru alte nereguli constatate, poliţiştii au aplicat 7.803 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 2.910.800 de lei.

De asemenea, au fost depistate 22 de persoane urmărite naţional sau internaţional, faţă de care au fost dispuse măsurile legale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Urmărește-ne

Articole asemănătoare

EVENIMENTE

Reprezentanții Poliției Cluj au susținut o conferință de presă, în cursul zilei de joi, unde au prezentat un plan de măsuri pentru prevenirea unor...

EVENIMENTE

Un bărbat din județul Cluj a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști după ce era mort de beat la volan pe un...

EVENIMENTE

Vineri dimineața, în cimitirul Mănăștur, din Cluj Napoca, a avut loc o adevărată dramă. O femeie, în vârstă de 47 de ani, a mers...