Zilele Culturale Maghiare va înființa un centru de vaccinare anti-COVID în centrul Clujului

Clujenii care vor dori să participe la Zilele Culturale Maghiare în ăerioada 2-7 august, dar nu sunt vaccinați împotriva COVID-19, vor avea la dispoziție un punct special de vaccinare direct în Piața Unirii pentru a se imuniza.

Anunțul a fost făcut de Instituția Prefecturii Cluj, care a deschis un nou punct de imunizare, înainte cu 10 zile de eveniment, care va funcționa în perioada 2-7 august.

Punctul de vaccinare este situat în Piața Unirii, lângă Catedrala Romano-Catolică „Sf. Mihail” şi va avea activitate zilnic, între orele 17:00- 21:00.

Vaccinul administrat este Pfizer–BioNTech (pentru copii ) și Johnson&Johnson (pentru adulți). Copiii trebuie să fie însoțiți de un părinte sau de reprezentantul legal.

Echipa de vaccinare și suportul logistic este asigurat de Primăria Cluj-Napoca, iar Asociatia Cert Transilvania a pus la dispozitia organizatoror ambulanța proprie pentru spatiu post vaccinare in caz de urgente. Pentru vaccinare, nu este necesară efectuarea nici unei programări, doar prezentarea cărții de identitate.