Ziua Porților Deschise la BNR Cluj. Ce poți vizita?

Posted by

Ziua Porților Deschise la BNR Cluj. Banca Națională a României (BNR) și-a deschis porțile timp de două zile la sediile din toată țara, inclusiv cel din Cluj-Napoca.

Ziua Porților Deschise la BNR Cluj
Ziua Porților Deschise la BNR Cluj

„Banca Naţională a României organizează, joi şi vineri, a patra ediţie a evenimentului „Zilele Porţilor Deschise”, mai multe sucursale şi agenţii ale BNR din teritoriu (inclusiv cea de la Cluj-Napoca) fiind deschise pentru public”, a informat BNR într-un comunicat.

În contextul aniversării a 144 de ani de la înfiinţare, BNR invită publicul larg la cea de-a patra ediţie a evenimentului Zilele Porţilor Deschise. Evenimentul va avea loc în zilele de joi, 18 aprilie, şi vineri, 19 aprilie 2024, când vor fi organizate vizite pentru public în cadrul unor tururi ghidate de aproximativ 30 de minute, fără programare prealabilă, în intervalul 11.00-19.00 (ultima oră de intrare fiind 18.00), în grupuri de maximum 20 de persoane. 

Ce poți vizita la BNR Cluj

În perioada 18 – 19 aprilie 2024, mai multe sucursale şi agenţii din teritoriu ale Băncii Naţionale a României vor fi deschise pentru public.

Cei interesați de un tur la BNR Cluj vor putea admira la vitraliile în stil unic din sala de conferințe. De asemenea, poate fi admirată și o colecție de bancnote și monede din perioada interbelică, precum și cea mai mică bancnotă din lume.

Vizitatorii vor avea acces  în sala „Ion Lapedatu” de la BNR Cluj, cu intrare din Piața Unirii, nr. 7. Se deosebește prin vitraliile și tablourile din mozaic realizate de artistul Miksa Róth, un decorator maghiar din perioada Belle Époque.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *