Acasă EVENIMENTE Zona de pe strada Cantonului se transformă în noua groapă de gunoi...

Zona de pe strada Cantonului se transformă în noua groapă de gunoi a Clujului. Emil Boc, îți plac imaginile?

0

Mii de clujeni circulă zilnic spre din dinspre Cluj Napoca, pe strada Cantonului, direct prin mijlocul unei colonii de romi.

Zona s-a transformat într-o adevărată groapă de gunoi. Mormanele de mizerie cresc de la o zi la alta, fără ca nimeni să le adune. În plus Primăria Cluj Napoca nu i-a nicio măsură pentru igienizarea zonei.

Saltele vechi, moloz din deșeuri, mobilă distrusă și alte rezidurii sunt aruncate la voia întâmplării pe trotuarul de pe strada Cantonului. La nici zece metri, noua firmă de salubritate a orașului, Supercom SRL, își are sediul, dar cu toate astea nimănui nu pare să-i pese de ce se întâmplă acolo.

O colonie de romi care trăiesc într-o mizerie cruntă

De mai mulți ani, pe strada Cantonului a ”înflorit” o colonie de romi, care și-au construit cocioabe din lemn, una lângă alta.

De curând, Primăria Cluj Napoca a anunțat că le va monta două cișemele de apă, în loc să caute o soluție de igienizare a întregii zone, una foarte insalubre de altfel.

Cu toate astea, strada Cantonului este drumul spre locul de muncă sau spre școală a mii de clujeni care s-au mutat la Dezmir sau la Sânnicoară, două localități aflate în zona limitrofă municipiului Cluj Napoca.

Am fi curioși să aflăm și poziția primarului Clujului, Emil Boc în această chestiune. Cum edilul nu vorbește decât despre digitalizare și orașul smart, este puțin probabil să aflăm dacă municipalitatea are și un plan pentru rezolvarea acestei probleme critice pentru orașul Cluj Napoca.

Probabil primarul Clujului își dorește ca situația să fie rezolvată de la sine. În zonă au loc multe incendii, în care mai ard câteva bărăci.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.