,

Cine era tânăra de 18 ani care s-a sinucis azi în Cluj Napoca. A lăsat un bilet de adio extrem de dureros

Posted by

Polițiștii clujeni au fost chemați marți, pe strada Observator, din Cluj Napoca, la un caz de sinucidere, victima fiind o tânără de 18 ani.

Din primele informații, tânăra se numește Maria T. și este fiica unui preot ortodox din Moisei, județul Maramureș. Ipoteza Poliției Cluj duce spre o sinucidere, provocată de o decepție în dragoste.

Din păcate pentru acest copil frumos care a ales să își pună capăt zilelor, nimeni nu a fost destul de aproape de ea pentru a o ajuta să treacă peste această decepție.

Biletul de adio

Maria a lăsat și un bilet de adio, în care le spune tuturor că a avut o viață mizerabilă. A postat mesajul în limba engleză, pe Instagram, pe instastory. Mesajul a fost postat cu 15 minute înainte de a recurge la fatalul gest.

„Sper că vă veţi aminti de mine …. Sper că vă veţi aminti de mine privind la cer în miez de noapte, la fiecare stea sau nor şi fiecare strop de ploaie, pentru că acestea erau lucrurile mele preferate. Şi nu aplecaţi urechea la gurile rele care vor spune despre mine fel de fel de lucruri, chiar şi când voi fi moartă. Să vă fie milă de ei, căci sufletele lor sunt făcute din venin şi vieţile lor sunt la fel de mizerabile cum a fost a mea, Ei mă vor invidia, pentru că am avut curajul să fac ce ei nu au putut niciodată. Mă veţi uita în câţiva ani. Dar să nu uitaţi niciodată că am fost înconjurată de oameni care au râs de durerea mea, care m-au făcut să simt că nu însemn nimic doar ca să se simtă mai bine”, a scris Maria.

Oameni care m-au părăsit

când aveam cea mai mare nevoie, care m-au rănit doar pentru că li se părea amuzant. Oameni care vor râde când mă vor vedea în sicriu. Viaţa mea s-a spulberat, în timp ce aproape toţi cei în care am avut încredere mi-au sfâşiat sufletul, bucată cu bucată, până ce nu a mai rămas nimic. Durerea a fost prea mare pentru mine. La final, nu depresia sau greşelile m-au ucis. A fost lumea egoistă şi dezgustătoare în care a trebuit să trăiesc”, a scris pe Instagram tânăra, înainte să recurgă la gestul extrem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *