, ,

Reglare de conturi în Cluj Napoca. 23 de mașini au fost vandalizate

Posted by

O întâmplare ciudată a avut loc în cursul nopții de joi spre vineri, pe strada Câmpul Pâinii din Cluj.

23 de autoturisme parcate în zona respectivă au fost vandalizate de persoane care au rămas necunoscute.

La fața locului se află mai multe echipaje de poliție.

Din primele informații, autoturismele ar aparține unor studenți cazați în zona respectivă, și au fost distruse de cineva care le-a tot atras atenția să nu mai parcheze acolo.

Autorii au fost prinși

„La data de 24 februarie a.c., în jurul orei 7.40, Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată de către un bărbat, despre faptul că pe strada Câmpul Pâinii din municipiu, a observat că autoturismul său, precum şi alte autoturisme din apropiere sunt avariate, prezentând urme de distrugere. Poliţişti din cadrul Secţiei 7 Poliţie Cluj-Napoca s-au deplasat la locul indicat, unde, din primele verificări, s-a constatat că există un număr de 21 de autoturisme care prezintă urme de distrugere la nivelul geamurilor, iar bunurile din interiorul acestora ar fi fost răvăşite”, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj.

Conform sursei citate, poliţiştii au identificat doi tineri bănuiţi de comiterea faptelor.

„La acest moment, cercetările se află în desfăşurare. Precizăm faptul că anterior evenimentului sesizat în zonă nu a fost reclamată o stare conflictuală colectivă, care să aibă la bază motive rău intenţionate. În urma cercetării efectuate la faţa locului şi a investigaţiilor ulterioare, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Cluj-Napoca au identificat şi depistat doi tineri bănuiţi de săvârşirea faptelor. Cei doi se află în custodia poliţiştilor, urmând a fi clarificate toate aspectele de interes pentru soluţionarea cauzei”, se mai arată în informarea IPJ Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *