Deschiderea intempestivă și pe repede înainte a restaurantului Taverna Racilor din incinta Iulius Mall Cluj nu i-a adus prea multe aprecieri și laude patronului Paul Nicolau, cunoscut ca și Pescobar.
Taverna Racilor din Cluj-Napoca i-a dezamăgit total pe clujenii care au venit la marea deschidere de la început de decembrie, unde au dat peste un restaurant cu aspect de cantină, cu mese înghesuite și încă în șantier, design-ul interior nefiind finalizat.
Pescobar i-a primit pe clujeni la deschiderea restaurantului său mult lăudat într-un șantier de nedescris, cu înghesuială și un decor nedemn de un prestigios restaurant unde poți servi masa în condiții decente.
Recenziile și părerile au fost negative la adresa restaurantului, iar mâncarea proastă, timpul mare de așteptare și nerespectarea rezervării au fost principalele probleme semnalate de primii clienți care i-au trecut pragul localului lui Pescobar. De asemenea, clujenii îi prezic falimentul afacerii la Cluj în maximum un an de zile.
Iată câteva dintre părerile primilor clienți ai Taverna Racilor de la Cluj
„Aspect de cantina. Restaurantul a fost deschis înainte de a fi terminate finisajele. Mobilier ieftin și nici un obiect din restaurant nu te face sa te simți ca ai fi într-un local de top. Grupurile sanitare nefinisate și fără accesorii, gen coș de gunoi, servetele sau uscator de maini. Mancarea acceptabila ca și gust„.
„Am avut rezervare făcută pentru 4 persoane si ne-au trimis acasă… pe toți 4 căci mesele erau ocupate cu alți clienți fidelizati… care au intrat cât noi așteptam la rând cu rezervare în brațe..”.
„Nesimțiți din prima zi. Rezervarea făcută cu o săptămâna înainte nu a mai fost luată în calcul și ni s-a cerut să stăm la rând, însă pentru bombardierii și pițipoancele din oraș se găseau locuri pe loc. Asta e, fiecare local își fidelizează ce clientelă vrea”.
„Cu părere de rău pentru brand dar fructele de mare (platou la grătar sunt JALNICE !!!”
„Fructe de mare multe și de proasta calitate. Cine știe cum trebuie să fie, clar nu mănâncă aici!”
„Gogule nu așa se deschide un restaurant, fără baie, fără muzică și cu 20 de muncitori între clienți. Bodyguarzii aia ce servesc? De doi lei. La Cluj într-un an ești pa”.
Un client i-a făcut o recenzie video pe TikTok, în care și-a exprimat dezamăgirea față de ce a găsit la Taverna Racilor.
@bitin.reviews Atât s-a putut la @TavernaRacilorCluj 🦞🦀 . . #tavernaracilor #tavernaracilorcluj #tavernaracilortimisoara #tavernaracilorherastrau #taverna #restaurant #atatsaputut #streszero #cantina #aglomeratie #fullhouse #mancareproasta #pescobar #pasta #fructedemare #creveti #carcatita #larisa #pescobarsilarisa #bitincluj #bitin #foodiefavs #frittomisto #prajeli #fastfood #homar #clujnapoca #cluj #review #restaurantreview #pebune #topuldepelume #saracie #fitepestomaculgol #fy #fypage #fyp #foryoupage
Reamintim faptul că Foaia Transilvană a fost primul ziar din Cluj care a scris în exclusivitate despre deschiderea Tavernei Racilor din Cluj
Lasă un răspuns