,

Ce s-a ales de celebrul interlop GORE de la Cluj? Unde locuiește și ce face în prezent după un deceniu petrecut în închisoare?

Posted by

Celebrul interlop care a băgat spaima în Clujul anilor ’90, Marius David, cunoscut sub renumele de GORE, a fost eliberat în urmă cu doi ani din Penitenciarul de maximă siguranță Rahova, unde și-a petrecut zece ani din viață, după ce în 2011 a înjunghiat un brancardier din Cluj pe holurile spitalului.

Fosta mână dreaptă a temutului Fane Spoitoru din București a fost unul dintre cei mai periculoși interlopi din Cluj-Napoca, un client fidel al discotecilor clujene din anii ’90, fiind renumit pentru scandalurile și bătăile pe care acesta le-a provocat.

După un deceniu de detenție petrecut la Rahova, Gore s-a apropiat mai mult de cele sfinte și a devenit mai spiritual, ajungând o vedetă pe internet, unde propagă mesajul lui Dumnezeu, spune rugăciuni și face apel la credință. Acesta repetă obsesiv Iisus, Iisus, Iisus și susține că este fiul lui Dumnezeu. 

Îl copiază Gore pe Nelson Mondialu?

După ieșirea din pușcărie, Gore a aspirat și el la o carieră de influencer în online asemeneni celebrului Nelson Mondialu, acesta din urmă fiind urmărit de aproape 700.000 de abonați și are peste 350 de milioane de vizualizări, dar nu a reușit să ajungă la nivelul lui Nelson.

Marius David și-a deschis un cont de TikTok, urmărit de mii de oameni, dar și un cont de Instagram sau Youtube, cu peste 2500 de abonațim.

În prezent, sursele noastre susțin că interlopul ar locui în comuna Florești, dar a intrat într-un con de umbră, fiind retras din viața publică. Se pare că el a renunțat și la activitatea online, nemaipublicând niciun clip pe canalul său de Youtube de șapte luni.

În urmă cu 14 ani, Gore era în formă mare și un client fidel al platourilor de televiziune, unde își etala brațele umflate artificial. „Am mai multe neveste”, declara interlopul la un post local. 

Gore a ajuns în Cluj-Napoca în 1994, după un conflict pe care l-a avut în clanul lui Fane Spoitoru și a devenit rapid faimos în orașul de pe Someș. Potrivit spuselor acestuia, a avut și o altercație în stradă cu celebrul boxer Paizs Miki, fost vicecampion mondial, despre care Gore susține că l-ar fi bătut în spate la o pizzerie din Cluj. „Eu am fost singur în orașul acesta și l-am bătut pe acel om. Am combinat toate lucrurile, forța pumnului cu aspectul fizic, fizionomia feței, cu expresiile, cu vocabularul, cu religia.

Eu nu am avut de a face cu oameni de nevinovați, nu am luat nimic de la oameni săraci, nu plânge nimeni după ce i-am luat eu. Am luat de la bogați să dau la săraci ca Robin Hood, nu am făcut nimic rău, iar după ce am intrat în închisoare am știut că sunt vânat tot timpul de poliție. Tot timpul am fost vânat, tot timpul am fost sub luneta lor. Poliția este mafia adevărată din orașul acesta, ei dirijează tot, ei sunt patroni la hoteluri și diverse mari firme și au foarte mulți bani, a declarat Marius David într-un interviu acordat pentru Antena 1 Cluj în 2000, care a susținut atunci că marele său vis era să devină campion mondial la box.

Visul interzis al lui Gore

Marius David era un împătimit al sportului, iar visul său cel mare era să devină campion mondial la box, dar nu a reușit.

„Eu sunt Gore și profesia mea este șmecheria și ciumegăreala. Trebuie să ajung campion mondial la box, dar am ajuns la pârnaie, cum se poate așa ceva?!”, a strigat Gore din interiorul celulei în interviul acordat pentru sursa citată.

Dacă în Clujul anilor ’90 numele lui Gore era unul de temut și care băga groază în oameni, în prezent acesta nu mai sperie pe nimeni și lumea pare că l-a uitat pe fostul interlop.

Un răspuns

  1. Avatar Alex stoica
    Alex stoica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *