Cu cât a ajuns să se vândă „mâncarea săracului” pe litoralul românesc

Posted by

Cu cât a ajuns să se vândă „mâncarea săracului” pe litoralul românesc. Acest preparat devenit produs de lux pe litoralul românesc. Dacă în urmă cu câțiva ani, o banală porție de hamsii era câțiva lei pe litoralul românesc, acum se pare că a devenit o adevărată delicatesă și produs de lux.

Cu cât a ajuns să se vândă "mâncarea săracului" pe litoralul românesc
Cu cât a ajuns să se vândă „mâncarea săracului” pe litoralul românesc

Cei care vor să plece într-o minivacanță la mare, va trebui să își pregătească serios bugetul deoarece prețurile au luat-o razna. Numai pe mâncare puteți ajunge să scoateți chiar și 500 lei. Numai o porție de hamsii a ajuns să coste echivalentul unei shaorma, potrivit kanald.ro

O porție de hamsii, cât o shaorma

Hamsiile erau cunoscute drept „mâncarea săracului”, dar au devenit o adevărată delicatesă la suprapreț. Dacă înainte puteai să cumperi o porție de hamsii cu mujdei, pe plajă, cu maximum 10 lei, acum poți să-ți faci pofta doar dacă te lasă sufletul să plătești până la 50 de lei.

De exemplu, restaurantul Reyna din portul Constanța, o porție de hamsie de doar 250 grame costă în jurul a 45 de lei.

Dacă lângă hamsii mai vrem o bere sau un suc, situaţia se complică şi mai  mult din punct de vedere financiar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *